Scadearea puterii de concetrare in urma unui eveniment traumatic?
Buna ziua,
Eu iau leponex de 100mg noaptea pt a putea sa dorm si pt gandurile de peste zii.
Am o intrebare eu cu cebrium si neurovert ma simt foarte bine si imi da puterea sa pot sa ma concentrez si sa lucrez.
Intrebarea mea este urmatoarea daca mai am in viata scandaluri, altercatii cu lumea interlopa (politia sa nu faca nimic) si daca mai trec prin astfel de situatii.
Este posibil sa imi scada in mod permanent puterea de concetrare? cu 10% cu 20% dupa fiecare trauma peste care trec.
Sau puterea de concetrare va ramane aceeasi pe care o am acuma si vor fii doar cateva saptamani sau luni in care voi fii mai slabit dpdv cognitiv si apoi imi va reveni puterea de concetrare la nivelul care il am acuma.
Deci pe scurt ce ma intereseaza daca ai un scandal eveniment traumatic iti scade puterea de concetrare in mod permanent sau nu si ii doar temporar?
Multumesc frumos
Eu iau leponex de 100mg noaptea pt a putea sa dorm si pt gandurile de peste zii.
Am o intrebare eu cu cebrium si neurovert ma simt foarte bine si imi da puterea sa pot sa ma concentrez si sa lucrez.
Intrebarea mea este urmatoarea daca mai am in viata scandaluri, altercatii cu lumea interlopa (politia sa nu faca nimic) si daca mai trec prin astfel de situatii.
Este posibil sa imi scada in mod permanent puterea de concetrare? cu 10% cu 20% dupa fiecare trauma peste care trec.
Sau puterea de concetrare va ramane aceeasi pe care o am acuma si vor fii doar cateva saptamani sau luni in care voi fii mai slabit dpdv cognitiv si apoi imi va reveni puterea de concetrare la nivelul care il am acuma.
Deci pe scurt ce ma intereseaza daca ai un scandal eveniment traumatic iti scade puterea de concetrare in mod permanent sau nu si ii doar temporar?
Multumesc frumos
1 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Lipsa de concentrare, dureri de cap
- 4Cum ma poate afecta o trauma suferita in copilarie?
- 26tulburarea de concentrare - nu lipsa - ce este?
- 4Probleme de concentrare
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 5cred ca sufar de afazie, de cativa ani...
- 42presiune ceafa, ameteli, stari de lesin
- 1Pierderi de memorie, oboseala
- 11Puterea de concentrare
- 2Cum sa imi rezolv problemele de concentrare si memorare?Ajutor, sunt disperat.
- 3Cum pot sa rezolv problema?:( E deranjant si suparator:(
- 1Tulburări de memorie şi concetrare
- 6Concentrarea, viteza de reactie scazuta
- 4Pierderi de memorie
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 12Schimbare nume din cauza traumelor
- 3ADHD, Analfabetism functional
- 2Un neurolog m-ar putea ajuta?
- 2Bilomag forte ptr concentrare?
- 5De ce nu m-a ajutat deloc niciun supliment pentru concentrare și memorie?
Mai multe informații despre: dificultatea de concentrare trauma psihologica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: