Scadearea puterii de concetrare in urma unui eveniment traumatic?

14-02-2023
bogdy23
Nu este medic/terapeut
bogdy23
Buna ziua,

Eu iau leponex de 100mg noaptea pt a putea sa dorm si pt gandurile de peste zii.
Am o intrebare eu cu cebrium si neurovert ma simt foarte bine si imi da puterea sa pot sa ma concentrez si sa lucrez.

Intrebarea mea este urmatoarea daca mai am in viata scandaluri, altercatii cu lumea interlopa (politia sa nu faca nimic) si daca mai trec prin astfel de situatii.
Este posibil sa imi scada in mod permanent puterea de concetrare? cu 10% cu 20% dupa fiecare trauma peste care trec.

Sau puterea de concetrare va ramane aceeasi pe care o am acuma si vor fii doar cateva saptamani sau luni in care voi fii mai slabit dpdv cognitiv si apoi imi va reveni puterea de concetrare la nivelul care il am acuma.

Deci pe scurt ce ma intereseaza daca ai un scandal eveniment traumatic iti scade puterea de concetrare in mod permanent sau nu si ii doar temporar?
Multumesc frumos
1 comentarii
1
15-02-2023, ora 06:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Temporar.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: