Hemispasm facial si vaccinarea mANR, contra Covid
Buna ziua
Intrucat in etiologia hemispasmului facial se incrimineaza iritatia nervulu facial ( pacient fara ischemie nerv prin compresie neurovasculara, fara procese expansive la unghiurile ponto-cerebelasesau conducte auditive, fara S M, fara boala Lyme, cu micropulsatii uneori la coltul gurii, alteori, in trecut, si in centrul barbiei, dar in prezent fara o evolutie negatva dupa10 ani)
dat fiind ca in prospectul vaccinului ca reactie adversa se semnaleaza si sindromul Bell care presupne disfunctia nervului facial periferic rog o opinie care sa linisteasca sau sa indrume la prudenta in administrarea vaccinului. Persoana, fiica mea, a avut covid complet asimtomatic fara tratament acum o
luna jumate, fiind in strainatate. Multumesc
Intrucat in etiologia hemispasmului facial se incrimineaza iritatia nervulu facial ( pacient fara ischemie nerv prin compresie neurovasculara, fara procese expansive la unghiurile ponto-cerebelasesau conducte auditive, fara S M, fara boala Lyme, cu micropulsatii uneori la coltul gurii, alteori, in trecut, si in centrul barbiei, dar in prezent fara o evolutie negatva dupa10 ani)
dat fiind ca in prospectul vaccinului ca reactie adversa se semnaleaza si sindromul Bell care presupne disfunctia nervului facial periferic rog o opinie care sa linisteasca sau sa indrume la prudenta in administrarea vaccinului. Persoana, fiica mea, a avut covid complet asimtomatic fara tratament acum o
luna jumate, fiind in strainatate. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Campania de vaccinare covid 19
- 4Vaccin covid
- 1Vaccinare anti Covid-19, pacient cu boli cronice
- 0Problema cu platforma ROVACCINARE
- 2Cei care luam antidepresive ne putem vacina impotriva covid?
- 8Trombofilie si vaccin anticovid
- 4Vaccin anti-covid la tromboza venoasa profunda?
- 3Vaccin covid - anxietate
- 2Vaccinarea anticovid facuta in doua țări
- 3Calculii biliari si vaccinarea anti covid
- 2Vaccin anticovid in hemispasm facial- dl. dr.V. Flueraru
- 18Alergie la medicamente
- 5Insomnie dupa vaccin
- 2Păreri PRO Vaccinare - să mă vaccinez anti covid?
- 19Mi-e frica sa mă vaccinez.
- 0Urticarie cronică.
- 0Vaccinul Pfizer în menstruație.
Mai multe informații despre: vaccin anti COVID spasmele faciale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: