Cum îmi reglez ciclul veghe somn sa dorm și eu că un om normal ?
Îmi cam place sa stau până târziu noaptea, deoarece îmi place liniștea nopții și mai stau pe la tv, pe telefon și să citesc câteodată.Si cum adorm spre dimineață mă trezesc târziu pe la 2-3.Si trezindu-ma la 2-3 nu pot adormi la 11 12 cum ar fi normal.Câteodată stau toată noaptea treaz că apoi nu mai îmi vine somnul și dorm ziua dimineata până spre după-amiază și iar noapte nedormita etc.
Asta se întâmplă când nu iau pastila că nu prea suport sedarea de la quetiaoina și nu o prea iau oricum e de 50 și mi s-a dat exclusiv pentru că nu puteam dormi.
Câteodată vreau sa dorm noaptea și nu pot și câteodată nu vreau sa dorm și adorm spre dimineață.
Am incercat sa stau o zi întreagă după ce nu am dormit că sa pot dormi noaptea ei bine am dormit in noaptea aia următoare și apoi iar nu am putut sa dorm Îmi ia 3 ore sa adorm întotdeauna aproape.Adorm greu în general Nu vreau sa iau somnifere fiindcă auzur că sunt periculoase și e vorba aia in popor că te culci și nu te mai trezești Doamne ferește
Vreau sa stau tot cu ceva antipsihotic ptr somn deși nici la asta nu îmi place sedarea și deseori nu o iau.Cand iau quetiaoina că sa dorm dorm automat până pe la 12-1 sau mai târziu indiferent când înghit pastila devreme sau târziu.
Cum fac sa dorm și eu normal fara pastile sau macar cu ceva doza mica insa sa dorm de la 12 până la 7 că un om normal?
Și de ce adorm greu?
Asta se întâmplă când nu iau pastila că nu prea suport sedarea de la quetiaoina și nu o prea iau oricum e de 50 și mi s-a dat exclusiv pentru că nu puteam dormi.
Câteodată vreau sa dorm noaptea și nu pot și câteodată nu vreau sa dorm și adorm spre dimineață.
Am incercat sa stau o zi întreagă după ce nu am dormit că sa pot dormi noaptea ei bine am dormit in noaptea aia următoare și apoi iar nu am putut sa dorm Îmi ia 3 ore sa adorm întotdeauna aproape.Adorm greu în general Nu vreau sa iau somnifere fiindcă auzur că sunt periculoase și e vorba aia in popor că te culci și nu te mai trezești Doamne ferește
Vreau sa stau tot cu ceva antipsihotic ptr somn deși nici la asta nu îmi place sedarea și deseori nu o iau.Cand iau quetiaoina că sa dorm dorm automat până pe la 12-1 sau mai târziu indiferent când înghit pastila devreme sau târziu.
Cum fac sa dorm și eu normal fara pastile sau macar cu ceva doza mica insa sa dorm de la 12 până la 7 că un om normal?
Și de ce adorm greu?
1 comentarii
Adormi greu fara pastile ca ai probleme, asta e adevarul, ptr somn poti lua si 15 mg Remeron (Mirtazapina) sau 50 mg Trittico, ca astea nu dau dependenta ca benzodiazepinele adica somniferele de care vorbesti. Astea doua nu-s antipsihotice.
Asta cu 15 mg Remeron si 50 mg Trittico iti zic de la un medic care mi-a spus asta, si activeaza si aici, deci nu zic de la mine.
Deci ramane sa testezi una din astea, insa fara pastile nu stiu daca dormi daca ai probleme, si alea iti genereaza insomnia, discuta cu medicul tau si vezi ce zice.
Asta cu 15 mg Remeron si 50 mg Trittico iti zic de la un medic care mi-a spus asta, si activeaza si aici, deci nu zic de la mine.
Deci ramane sa testezi una din astea, insa fara pastile nu stiu daca dormi daca ai probleme, si alea iti genereaza insomnia, discuta cu medicul tau si vezi ce zice.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0Tulburarea ritmului cicardian de somn
- 9De ce adorm greu, dorm puțin și spre dimineață?Vreau sa dorm și eu normal
- 5Treziri nocturne dese
Mai multe informații despre: Tulburarea ritmului circadian de somn Ritmul circadian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: