slabiciune musculara si parestezii- senzatii la nivel muscular foarte deranjante
Buna ziua problemele mele sunt urmatoarele, am niste ``senzatii`` daca pot sa le zic asa, la sold, spate, gat, ceafa, frunte, si piept de moliciune sau slabire a pielii sau a muschiilor chiar nu imi dau seama cum sa zic, ceva de genu imi da senzatia ca nu as mai simti zonele mentionate mai sus,
Am momente cand ma ia foarte tare moliciunile aste sau slabirea asta musculara la piele sau la muschii de nici nu pot vorbi sau sa stau in picioare, cand ma ia foarte tare la gat sau la spate sau sold daca ma pun in pat ma mai lasa putin, si am si furnicaturi in zonele mentionate mai sus sold, frunte, gat, ceafa, spate, piept, si daca apas pe furnicaturile acelea simt zona circa 3, 4 cm
La toate zonele care le-am scris mai sus, imi da o chestie parca nu as mai simti muschiul intarit...
Cel mai deranjant e la piept si in jurul pieptului, ma incurca foarte mult la vorba slabirea asta musculara.
Cand despart mainile de corp sau ma aplec sa iau ceva de jos, in jurul pieptului numai simt nimic, vine de la subrat si inconjoara josul pieptului
E un fel de slabiciune musculara la muschii sau la piele imi da o senzatia de nu as mai simti zonele gat, ceafa, spate, sold, piept, si frunte , chiar nu stiu cum sa ma exprim mai bine sa intelegeti, am scris mai sus ce simt si sper sa va dati seama, si poate sa ma ajutati intr-un fel
Am momente cand ma ia foarte tare moliciunile aste sau slabirea asta musculara la piele sau la muschii de nici nu pot vorbi sau sa stau in picioare, cand ma ia foarte tare la gat sau la spate sau sold daca ma pun in pat ma mai lasa putin, si am si furnicaturi in zonele mentionate mai sus sold, frunte, gat, ceafa, spate, piept, si daca apas pe furnicaturile acelea simt zona circa 3, 4 cm
La toate zonele care le-am scris mai sus, imi da o chestie parca nu as mai simti muschiul intarit...
Cel mai deranjant e la piept si in jurul pieptului, ma incurca foarte mult la vorba slabirea asta musculara.
Cand despart mainile de corp sau ma aplec sa iau ceva de jos, in jurul pieptului numai simt nimic, vine de la subrat si inconjoara josul pieptului
E un fel de slabiciune musculara la muschii sau la piele imi da o senzatia de nu as mai simti zonele gat, ceafa, spate, sold, piept, si frunte , chiar nu stiu cum sa ma exprim mai bine sa intelegeti, am scris mai sus ce simt si sper sa va dati seama, si poate sa ma ajutati intr-un fel
7 comentarii
Cel mai potrivit lucru consider ca ar fi sa faceti un consult neurologic pentru a se stabili diagnosticul si tratamentul corect.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
va multumesc foarte mult pentru raspuns :) maine ma voi programa la un consult
Buna! Ce mai faceti? Ati aflat pana la urma ce era?
Da. Ar fi util sa stim cum a evoluat situatia. Sper sa aflam amanunte.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Si eu sper! As avea si eu o intrebare, domnule doctor! Daca ma puteti ajta, va rog frumos! Carenta mare de vitamina D da slabiciune musculara? Multumesc
Da. Poate sa dea. Trebuie sa corectati aceasta carenta cat mai repede posibil.
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Multumesc!o am de un an si tot scade, fiindca iau vitamina d si imi creste calciul..si sunt nevoita sa opresc vitamina d si niciodata nu ajung sa corectez carenta..iar parathormonul e in limite normale
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ameteli, stare de slabiciune in corp
- 3ameteli, amorteli, slabiciune in intreg corpul, blocare
- 3dureri de cap si stare de slabiciune
- 3in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 18Am o stare de rau generala, mai tot timpul obosit, fara energie
- 5scurgeri vaginale de vreo doua saptamani, dar diferite de ciclu..
- 8contractii musculare in timpul noptii
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 8monopareza branhiala dreapta
- 6desi nu consum alcool decat f rar, intr-o zi m-am intins mai mult si am baut cam 3 l de bere
- 8nu am putere deloc, nici sa stau pe scaun
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 1parestezie ca urmare a imobilizarii in aparat gipsat
- 9Vedere neclara, dureri de cap, ameteala, slabiciune
- 2Buna ziua!Am o problema!Fiori, simturi, zgaraieturi pe creer!
- 0Slabiciune musculara, dispnee
- 1Ma sfarsesc
- 4Parestezii și dureri mână stanga și dureri de cap
Mai multe informații despre: Paresteziile slabiciunea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: