Tatal meu slabit psihic si fizic
Buna tuturor ! Tatal meu, 75 ani, acuza o slabiciune in special dupa amiaza dupa ora 16, 00 si nu prea maninca. Ia ceva vitamine si psihiatrul a prescris Anxiar pt somn. Doarme bine si pina la amiaza e ok...Sa fie si o forma de depresie ?
Multumesc mult.
Multumesc mult.
9 comentarii
Buna. Posibil. Dar intai trebuie exclusa vreo cauza organica. Sa ii faceti analizele de sange. Spuneti-i doctorului de familie ce are si sa ii dea trimitere pentru niste analize mai amanuntite.
Faceti un test de depresie online orientativ.
Bunica mea de la tara asa a murit. A facut greseala sa se planga la doctorul de familie de probleme cu somnul si a ajuns sa ia 2 benzodiazepine si 2 antiepileptice timp de 5 ani. A slabit si a murit in cele din urma.
Pe prospectul de benzo se precizeaza ca se pot lua maxim 30 de zile. Tatal dumneavoastra si dealerul de droguri care vi l-a dat v-a informat despre ce scrie pe prospect si de ce?
In toate studiile pe benzo a iesit ca omul doarme mai bine timp de maxim 7-14 zile, apoi doarme mai prost pe benzo decat dormea inainte sa ia. De aceea pe prospect se precizeaza MAXIM 30 de zile - asta cu tot cu perioada de scadere a dozei. Probabil deja este prea tarziu. Daca a apucat sa ia de prea mult timp sau a apucat sa creasca doza, nu se va mai putea lasa niciodata. Vi l-au facut dependent pe viata pentru 150ron/luna.
Pe prospectul de benzo se precizeaza ca se pot lua maxim 30 de zile. Tatal dumneavoastra si dealerul de droguri care vi l-a dat v-a informat despre ce scrie pe prospect si de ce?
In toate studiile pe benzo a iesit ca omul doarme mai bine timp de maxim 7-14 zile, apoi doarme mai prost pe benzo decat dormea inainte sa ia. De aceea pe prospect se precizeaza MAXIM 30 de zile - asta cu tot cu perioada de scadere a dozei. Probabil deja este prea tarziu. Daca a apucat sa ia de prea mult timp sau a apucat sa creasca doza, nu se va mai putea lasa niciodata. Vi l-au facut dependent pe viata pentru 150ron/luna.
@ Placebo10
Ca de obicei ai inceput sa scrii prostii pe forum.
Ca de obicei ai inceput sa scrii prostii pe forum.
Pentru tine faptul ca bunica mea de la tara a murit pe malpraxis evident, consumand 2 benzo si 2 antiepileptice timp de 5 ani, cand pe prospect scrie maxim 30 de zile, reprezinta o prostie sau o desteptaciune? Sa mai mentionez ca nici macar nu s-a intalnit in persoana vreodata cu psihiatra, a vorbit doar prin telefon iar rudele au reinnoit acea reteta timp de 5 ani?...
Nici in varful muntelui nici pe fundul oceanului o fiinta nu poate scapa de kamma sa. Cine promoveaza consumul de astfel de droguri, va ajunge chiar el combinat sa consume astfel de droguri mai devreme sau mai tarziu ;) Sa nu ajungi chiar tu sa pui botul la propaganda cu droguri minune la un moment dat si sa te prajesti
Nici in varful muntelui nici pe fundul oceanului o fiinta nu poate scapa de kamma sa. Cine promoveaza consumul de astfel de droguri, va ajunge chiar el combinat sa consume astfel de droguri mai devreme sau mai tarziu ;) Sa nu ajungi chiar tu sa pui botul la propaganda cu droguri minune la un moment dat si sa te prajesti
Tu ai tangenta cu drogurile de vorbesti despre ele asa de des? Aici este un forum medical. Nu intra persoane care se drogheaza, ci care se trateaza. Medicii nu dau droguri. Bunica ta a fost ingrijita cum s-a putut mai bine.
1) Consideri ca nu exista malplarxis in domeniul medical? Sau consideri ca nu exista malpraxis psihiatric, dar malpraxis in alte discipline exista?
2) Pro-droguri vad ca esti tu. Eu unul nu incurajez consumul de droguri decat daca este in conformitate cu rezultatele din studiile pe acele droguri. Daca in studii iese ca omu baga benzo degeaba dupa 7 zile, daca pana si pe prospect scrie maxim 30 de zile, nu vad cum poate fi morala incurajarea consumului de benzo pe viata doar ca sa faca cineva 150ron/luna de pe urma dependentei sale. Nerespectarea indicatiilor de pe prospect = malpraxis. Sunt curios cat % din consumatorii de benzo chiar il folosesc asa cum e recomandat.
2) Pro-droguri vad ca esti tu. Eu unul nu incurajez consumul de droguri decat daca este in conformitate cu rezultatele din studiile pe acele droguri. Daca in studii iese ca omu baga benzo degeaba dupa 7 zile, daca pana si pe prospect scrie maxim 30 de zile, nu vad cum poate fi morala incurajarea consumului de benzo pe viata doar ca sa faca cineva 150ron/luna de pe urma dependentei sale. Nerespectarea indicatiilor de pe prospect = malpraxis. Sunt curios cat % din consumatorii de benzo chiar il folosesc asa cum e recomandat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5prima data mi-a amotit partea dreapta a corpului, nu foarte intens dar suparator...
- 3in ultima vreme sunt foarte slabita si am cred si o anemie mare
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 5am stari de voma, amereli si mi se inmoaie genunchii
- 8monopareza branhiala dreapta
- 0anemie, slabiciune si ameteli
- 13cum va simtiti in timpul unui atac de panica?
- 2am urmatoarele simptome: ameteala si slabiciune, parca si lipsa de echilibru
- 3ciclu intirziat, slabaciuni, dureri stomac
- 3Mi se inmoaie picioarele si pic in jos pana la genunchi la fiecare cativa pasi
- 0Afectiune neurologica sau altceva?
- 3Slabiciune musculara la nivelul picioarelor si mainilor
- 1Greata si slabiciune musculara
- 0Hipertensiune
- 2frisoane, ameteli, lipsa fortei...
- 3Fara forta in maini si picioare si fara a mai putea merge
- 16Slabiciune, nod in gat, stari lesin
Mai multe informații despre: Slabiciunea bratelor Slabiciunea picioarelor slabiciunea musculara
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: