traumatism vertebro medular
In urma unui accident rutier in 2006 am suferit un TVM incomplet, T10-T11.Am paraplegie spastica cu dureri ingrozitoare care se intensifica de la o zi la alta. Am facut recuperare intensiv timp de 2 ani, dar din decembrie 2007 situatia s-a inrautatit. As dori un sfat, ce as putea face pentru reducerea spasticitatii si a durerilor ingrozitoare. Pentru dureri iau opioide iar pentru spasticitate lyoresal dar nici ele nu ma mai ajuta.Daca a trecut cineva printr-o situatie asemanatoare o rog sa-mi dea un sfat, un medicament, o clinica, o operatie care m-ar putea ajuta putin.Va multumesc
1 comentarii
Si eu am suferit tot un accident rutier tot in 2006 in septembrie doar ca traumatismul pe care il am eu este mai sus adica t5 si t8 cu tija de titan fixate, si am spasticitate dar cu durerile stau mai slab decat tine eu am mai mult amorteli, in fine ce vreau sa iti spun este ca sunt in faza a doua eu iar tu esti in faza a 3 -a a recuperarii.
Daca mai ai si putin control asupra piciorelor si a simpturilor fiziologice esti spre bine urmatorul pas ar trebui sa fie mersul dupa care o sa iti dispara durerile.
Daca doresti sa imi dai mai multe detatali despre evolutia ta si unde ai facut recuperare poate te pot ajuta cumva, fiindca stiu prin ce treci si eu am fost pe la multi doctori si cunosc chiar cazuri care si-au revenit si mi-au explicat prin ce se trece.
DACA DORESTI SA FACEM SCHIMB DE EXPERIENTE CA SA SPUN ASA TRIMITEMI UN MESAJ ,
TE SALUT SI ITI DORESC MULTA SANATATE SI CIM SPUN DOCTORII LUPTA IN CONTINUARE
Daca mai ai si putin control asupra piciorelor si a simpturilor fiziologice esti spre bine urmatorul pas ar trebui sa fie mersul dupa care o sa iti dispara durerile.
Daca doresti sa imi dai mai multe detatali despre evolutia ta si unde ai facut recuperare poate te pot ajuta cumva, fiindca stiu prin ce treci si eu am fost pe la multi doctori si cunosc chiar cazuri care si-au revenit si mi-au explicat prin ce se trece.
DACA DORESTI SA FACEM SCHIMB DE EXPERIENTE CA SA SPUN ASA TRIMITEMI UN MESAJ ,
TE SALUT SI ITI DORESC MULTA SANATATE SI CIM SPUN DOCTORII LUPTA IN CONTINUARE
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 0operatia la coloana... este grea?
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 5Contuzie genunchi.
- 9Accident rutier-politraumatism.urgent sfaturi
- 9Accident moto
- 3fractura tasare corp vertebral.. pot avea un copil?
- 4Fractura cominutiva de olecran
- 4fractura deschisa tibie
- 3dupa un accident rutier, m-am ales cu o splendida fractura de rotula
- 3Presoana cu Handicap
- 0Obezitatea creşte riscul de deces în accidentele rutiere (studiu)
- 3Fisura Bazin - gravitate si indicatii
- 7fractura femur...alungirea femurului
- 3Fractura apofiza transversa L5
- 6PROTRUZII DISCALE
- 1am un picior mai lung in urma unui accident rutier
- 4dureri dupa operatia de scoatere a materialului de osteosinteza
- 2voi putea conduce masina (III)?
- 1Infarct medular in 2022
Mai multe informații despre: Accidentul rutier paraplegia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: