traumatism vertebro medular

31-05-2008
marinescu_1
Nu este medic/terapeut
marinescu_1
In urma unui accident rutier in 2006 am suferit un TVM incomplet, T10-T11.Am paraplegie spastica cu dureri ingrozitoare care se intensifica de la o zi la alta. Am facut recuperare intensiv timp de 2 ani, dar din decembrie 2007 situatia s-a inrautatit. As dori un sfat, ce as putea face pentru reducerea spasticitatii si a durerilor ingrozitoare. Pentru dureri iau opioide iar pentru spasticitate lyoresal dar nici ele nu ma mai ajuta.Daca a trecut cineva printr-o situatie asemanatoare o rog sa-mi dea un sfat, un medicament, o clinica, o operatie care m-ar putea ajuta putin.Va multumesc
1 comentarii
0
20-06-2008, ora 00:00
farm_seby
Nu este medic/terapeut
farm_seby
Si eu am suferit tot un accident rutier tot in 2006 in septembrie doar ca traumatismul pe care il am eu este mai sus adica t5 si t8 cu tija de titan fixate, si am spasticitate dar cu durerile stau mai slab decat tine eu am mai mult amorteli, in fine ce vreau sa iti spun este ca sunt in faza a doua eu iar tu esti in faza a 3 -a a recuperarii.
Daca mai ai si putin control asupra piciorelor si a simpturilor fiziologice esti spre bine urmatorul pas ar trebui sa fie mersul dupa care o sa iti dispara durerile.
Daca doresti sa imi dai mai multe detatali despre evolutia ta si unde ai facut recuperare poate te pot ajuta cumva, fiindca stiu prin ce treci si eu am fost pe la multi doctori si cunosc chiar cazuri care si-au revenit si mi-au explicat prin ce se trece.
DACA DORESTI SA FACEM SCHIMB DE EXPERIENTE CA SA SPUN ASA TRIMITEMI UN MESAJ ,
TE SALUT SI ITI DORESC MULTA SANATATE SI CIM SPUN DOCTORII LUPTA IN CONTINUARE
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nou dispozitiv de stimulare electrică ajută paraplegicii să-și recapete funcția parțială a mâinilor
  • Un nou pas în recuperarea mersului pentru paraplegici: tratarea spasticității cu stimulare electrică de înaltă frecvență
  •