Fisura Bazin - gravitate si indicatii
Buna ziua,
Am fost implicat intr-un regretabil accident rutier soldat cu o victima. Am fost cu dansa la spital imediat si acolo radiografiile au fost interpretate ca necontinand niciun indiciu negativ. Acest fapt s-a petrecut pe 17.10 a.c. Pe 19.10, victima a revenit cu rezultate noi in care diagnosticul era 'fisura de bazin'. Dumneai nu doreste spitalizare si continua sa mearga in continuare la serviciu, ceea ce ma ingrijoreaza in mod evident, nu numai din cauza situatiei mele criminale. Va rog frumos sa imi spuneti daca este bine sa insist pe langa dansa ca totusi sa ramana la pat sau sa mearga sa se interneze deoarece nu sunt sigur ca acest lucru o va ajuta cumva. Daca dansa nu se trateaza si situatia i se agraveaza, eu voi risca o pedeapsa substantiala. Precizez ca sunt dispus fara dubii sa ii platesc ingrijirile medicale si orice daune morale.. Problema este convingerea victimei sa urmeze o perioada de repaos. Dumneavoastra ce recomandati si cat de grav ar putea fi, totusi, acest caz?
Cu sincere multumiri!
Am fost implicat intr-un regretabil accident rutier soldat cu o victima. Am fost cu dansa la spital imediat si acolo radiografiile au fost interpretate ca necontinand niciun indiciu negativ. Acest fapt s-a petrecut pe 17.10 a.c. Pe 19.10, victima a revenit cu rezultate noi in care diagnosticul era 'fisura de bazin'. Dumneai nu doreste spitalizare si continua sa mearga in continuare la serviciu, ceea ce ma ingrijoreaza in mod evident, nu numai din cauza situatiei mele criminale. Va rog frumos sa imi spuneti daca este bine sa insist pe langa dansa ca totusi sa ramana la pat sau sa mearga sa se interneze deoarece nu sunt sigur ca acest lucru o va ajuta cumva. Daca dansa nu se trateaza si situatia i se agraveaza, eu voi risca o pedeapsa substantiala. Precizez ca sunt dispus fara dubii sa ii platesc ingrijirile medicale si orice daune morale.. Problema este convingerea victimei sa urmeze o perioada de repaos. Dumneavoastra ce recomandati si cat de grav ar putea fi, totusi, acest caz?
Cu sincere multumiri!
3 comentarii
Pana-ti raspunde un medic,
iata un sfat:
mergi personal si vb. cu medicul care a consultat-o si afla cat de grava e situatia dumneaei.
DACA e de rau...roaga-l sa insiste dansul- pt. a se interna.
DACA e de bine, lasa problema asa...nerezolvata.
Toate cele bune..
iata un sfat:
mergi personal si vb. cu medicul care a consultat-o si afla cat de grava e situatia dumneaei.
DACA e de rau...roaga-l sa insiste dansul- pt. a se interna.
DACA e de bine, lasa problema asa...nerezolvata.
Toate cele bune..
Ai citit si mesajul privat CE ti l-am trimis?!?
..doar o confirmare..
Cele bune,
..doar o confirmare..
Cele bune,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa un accident rutier are pierderi de memorie
- 0operatia la coloana... este grea?
- 1traumatism vertebro medular
- 3hemoragie interna, s-a scos splina, acum de ce scaun negru?
- 5Infectii urinare recurente
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 5Contuzie genunchi.
- 1Fractura mandibula
- 9Accident moto
- 4Fractura cominutiva de olecran
- 3Presoana cu Handicap
- 3fractura subcondiliana
- 3Fractura apofiza transversa L5
- 6PROTRUZII DISCALE
- 4ficatul bolnav operat
- 3Fracturi, recuperare?
- 2voi putea conduce masina (III)?
- 7Presiune, amoreteala in zona capului