lovitura la cap - accident de masina

17-02-2011
mestecareana
Nu este medic/terapeut
mestecareana
buna ziua. fetita mea in varsta de 18 ani a avut un accident de masina in urma caruia s-a lovit cu capul de parbriz si de bord. statea pe locul din dreapata. a ajuns la spitalul municipal cu zgarieturi pe frunte.acolo a fost consulata (superficial) pt. ca nu a verificat daca are umflatura in cap sau altceva de genu asta. i s-a spus ca cioburile pe care le avea in scalp o sa iasa singure si a fost trimisa acasa. i-au spus ca e normal sa aiba dureri de cap 1 saptamana si daca persista sa se intoarca la control. dupa 1 saptamana cand durerile nu au scazut in intensitate ne-am dus cu ea acolo si bineinteles i s-a spus ca nu este urgenta si nu se justifica sa faca tomografie. am facut programare la medlife si acolo i s-a facut tomografie (oameni f.draguti si atenti) in urma careia am aflat ca nu are modificari la nivelul capului si al creierului. durerea de cap nu dispare, este insotita de ameteli si stari de greata. nu mai stiu ce putem sa facem sa o ajutam sa scape de starile astea. orice sfat este binevenit. va multumesc.
3 comentarii
0
17-02-2011, ora 22:34
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
BUna seara, fetita dvs a suferit un soc in urma accidentului.Probabil nu vorbeste foarte mult de ceea ce a simtit atunci si nu neaparat ca nu vrea, ci pentru ca nu poate Toate reactiile pe care le are este spaima ei de atunci

Cu stima,
psiholog Ioana Panculescu
0
18-02-2011, ora 21:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
E necesar un examen neurologic si un RMN cerebral..mergeti, cu un bilet de trimitere, la un neurolog.
0
19-02-2011, ora 13:43
mestecareana
Nu este medic/terapeut
mestecareana
va multumesc pt sfaturi.se simte mult mai bine acum.de luni va merge si la scoala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.