lovitura la cap - accident de masina
buna ziua. fetita mea in varsta de 18 ani a avut un accident de masina in urma caruia s-a lovit cu capul de parbriz si de bord. statea pe locul din dreapata. a ajuns la spitalul municipal cu zgarieturi pe frunte.acolo a fost consulata (superficial) pt. ca nu a verificat daca are umflatura in cap sau altceva de genu asta. i s-a spus ca cioburile pe care le avea in scalp o sa iasa singure si a fost trimisa acasa. i-au spus ca e normal sa aiba dureri de cap 1 saptamana si daca persista sa se intoarca la control. dupa 1 saptamana cand durerile nu au scazut in intensitate ne-am dus cu ea acolo si bineinteles i s-a spus ca nu este urgenta si nu se justifica sa faca tomografie. am facut programare la medlife si acolo i s-a facut tomografie (oameni f.draguti si atenti) in urma careia am aflat ca nu are modificari la nivelul capului si al creierului. durerea de cap nu dispare, este insotita de ameteli si stari de greata. nu mai stiu ce putem sa facem sa o ajutam sa scape de starile astea. orice sfat este binevenit. va multumesc.
3 comentarii
BUna seara, fetita dvs a suferit un soc in urma accidentului.Probabil nu vorbeste foarte mult de ceea ce a simtit atunci si nu neaparat ca nu vrea, ci pentru ca nu poate Toate reactiile pe care le are este spaima ei de atunci
Cu stima,
psiholog Ioana Panculescu
Cu stima,
psiholog Ioana Panculescu
E necesar un examen neurologic si un RMN cerebral..mergeti, cu un bilet de trimitere, la un neurolog.
va multumesc pt sfaturi.se simte mult mai bine acum.de luni va merge si la scoala.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4episod pshihotic
- 6fractura de tibie si peroneu in urma unui accident rutier. Mai pot face sport?
- 5Contuzie genunchi.
- 1Fractura mandibula
- 3fractura tasare corp vertebral.. pot avea un copil?
- 10Accident rutier, operatie mana. Suruburile le pot tine in mana sau trebuie scoase?
- 4Implant?
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 1Lovitura la cap
- 3Fisura Bazin - gravitate si indicatii
- 1am un picior mai lung in urma unui accident rutier
- 6Suruburi in picior
- 1lovitura la cap
- 0Lovitură puternica la cap
- 0Se poate cumva sa fii lovit in asa fel incat sa nu mai poti gandi?
- 0Vena umflată la tâmplă stânga
- 0Lovitura bâtă baseball
- 4Ajutor urgent! pot da într-un hematom cranian?
- 1M-am lovit la cap - durere in tampla se duce spre ureche, ameteli
- 1Cand eram mic am cazut, mi-am spart capul, acum cu ochiul drept vad mai slab
Mai multe informații despre: Accidentul rutier lovitura la cap
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: