dupa un accident rutier are pierderi de memorie
Tatal meu a avut 1 accident rutier, a fost in coma dar si revenit aproape complet are doar pierderi de memorie, ce m-ar interesa pe mine este ca, partea stanga a corpului mai exact piciorul si mana stanga le misca are si ceva forta in ele dar nu cat ar trebui normal, poate sa stranga degetele de la mana dar nu le poate desface, acesta poti fi 1 inceput de pareza, dak imi puteti recomanda si mie 1 fizio terapeut sau 1 spital sau alte sugesti sunt bine venit
Multumesc
Multumesc
4 comentarii
Nu spuneti unde va aflati, ca sa stiu unde sa va recomand fizioterapie.
In leg cu diminuarea fortei musculare la hemicorpul sting, aceasta semnifica o hemipareza stinga. Avind in vedere ca acest tablou clinic (coma urmata de hemipareza stinga) este instalat dupa traumatism, in mod sigur exista leziuni intracraniene posttraumatice care le determina. Un CT cerebral este necesar, iar apoi un consult neurologic.
In leg cu diminuarea fortei musculare la hemicorpul sting, aceasta semnifica o hemipareza stinga. Avind in vedere ca acest tablou clinic (coma urmata de hemipareza stinga) este instalat dupa traumatism, in mod sigur exista leziuni intracraniene posttraumatice care le determina. Un CT cerebral este necesar, iar apoi un consult neurologic.
Din Bucuresti, in legatura cu "leziuni intracraniene " este inca internat in spitalul sf.pantelinon si se ocupa de el Prof Adam si Prof Seri cei mai buni neurologi din spital si au zis ca nu are nimic grav la cap nu necesita interventie chirugicala, si ca a avut 1 mic hematon in partea frontala, si acest CT cerebral se poate face in cazut in cate acum 2 sap a facut tomografia? va multumesc astept raspuns
am uitat sa precizez ca hematonul sa retras sa dizolvat, si ca el era pieton si cand la lovit masina la lovit pe partea stanga, partea cu pricina
inca astept recomandarea pentru Fizio Terapie dak este ambulatori cat costa sedinta
P.S in Bucuresti
P.S in Bucuresti
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0operatia la coloana... este grea?
- 3dupa un accident de motocicleta... nu imi simt mana dreapta de la cot in jos
- 5avc hemoragic, coma + ischemie a trunchiului cerebral...
- 6fractura cap femural stang, fractura la nivelul sprancenei acetabulare stangi cu deplasare
- 3Fisura Bazin - gravitate si indicatii
- 1coma indusa
- 3Fractura apofiza transversa L5
- 1Posibila leziune de plex brahial?
- 3strigat de ajutor.. baietelul meu in varsta 1 an si 9 luni se afla in coma grad 4, glasgow 4
- 0Dureri de cap, pierderi de memorie
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 0Coma rezultata din accident rutier foarte grav
- 2comă gradul 3
- 0Traumatism cranio cerbral - coma
- 3Dureri de cap, ameteli si pierderi de memorie la 23 de ani HELP!
- 1Pierderi de memorie
- 4Pierderi de memorie dupa consumul de alcool
- 6Imi aduc aminte foarte putine lucruri din copilarie
Mai multe informații despre: Coma Accidentul rutier Pierderea memoriei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: