Traumatism in gat, copilul nu mananca de doua zile
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Baietelul meu de 1 anisor si jumatate, refuza mancarea! S a lovit cu un betisor in gatulet, iar in urma evaluarii controlului orl, au spus ca are o zgarietura pe farige care il va impiedica cateva zile sa manance…. Este deja a doua zi in care el a mancat doar doua lingurite de banana pasata… orice ii dau, casca gurita dar nu poate inghiti si o scuipa… apa si laptic bea, dar nu foarte mult…cam toata ziua sa zic ca bea 100ml de laptic si vreo 200ml apa… va rog, daca a mai fost cineva in situatia aceasta puteti sa imi spuneti ce ati facut si cat o sa mai dureze
3 comentarii
Buna dimineata
Baietelul are nevoie de un timp de menajare cat timp are acea inflamatie a faringelui cu prilejul traumatismului accidental. Prin urmare recurgeti la alimente lichide, semilichide si pastoase ( supe, compoturi, iaurturi, gris cu lapte, piureuri, paine inmuiata in sosuri ). Sanatate !
Baietelul are nevoie de un timp de menajare cat timp are acea inflamatie a faringelui cu prilejul traumatismului accidental. Prin urmare recurgeti la alimente lichide, semilichide si pastoase ( supe, compoturi, iaurturi, gris cu lapte, piureuri, paine inmuiata in sosuri ). Sanatate !
Va doresc sa treceti cu bine de aceasta perioada !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Problema gat nedeterminata.
- 5corp strain blocat in gat
- 4Am ceva in gat, fara sa ma doara sau sa ma derajeze cand mananc sau inghit
- 1Coaja de samanta pe gat
- 3Senzatie pe gat
- 2Senzație de ceva în gat.
- 1Gat inflamat
- 5Jena faringiana / Bubite pe amigdala
- 0Senzatie de jena in gat
- 5Durere gat si ureche
- 4Intepaturi in gat foarte puternice si iritatie indelungata