Iritatie in gat si auz infundat
Buna ziua. De cateva luni de zile am dezvoltat o iritatie in gat, care imi provoaca senzatia de corp strain si raguseala, iar dupa o vizita la cabinetul ORL mi s-a sugerat sa o tratez cu Vitamina A uleioasa pe cale orala. Treptat, s-a mai ameliorat iritatia, dar nu a trecut de tot, si am inceput sa am probleme cu urechea stanga, auzul devenind mult mai slab cu aceasta. Am vizitat din nou cabinetul ORL si am continuat tratamentul cu Vitamina A si pe langa am luat comprimate Tador 1/zi, doctorul spunandu-mi ca aceste doua medicamente sunt anti-inflamatorii si sunt singurele de care am nevoie pentru ambele probleme care se trag de la mucoasa. Ma tratez de luni bune, iar problema inca persista, si simt si cerul gurii iritat si uscat. Daca ma poate sfatui cineva, va rog mult. Faptul ca dupa atata timp nu mi-am revenit ma frustreaza..
3 comentarii
1. Iritația în gat poate fi întreținută de un reflux gastro esofagian în somn. Găsești pe forum ce nu trebuie sa mai consumi seara
2. Inundarea urechii este data de un Catar tubar. Inflamația trompei lui Eustache.
Aici ajuta și un antiacid de supt și un antialergic. Nu doar antiinflamatoare.
Sprey nas sprey gat
2. Inundarea urechii este data de un Catar tubar. Inflamația trompei lui Eustache.
Aici ajuta și un antiacid de supt și un antialergic. Nu doar antiinflamatoare.
Sprey nas sprey gat
Buna ziua, domn Doctor! Multumesc mult pentru raspuns. Imi puteti recomanda dumneavoastra niste medicamente care m-ar putea ajuta si modul lor de administrare, va rog mult. Sunt dispus sa dau ascultare vorbelor dumneavoastra. In prezent tratez doar cu Vitamina A 10 picaturi de doua ori pe zi si nu ajuta cum as fi sperat.
Tratamentul se administrează după consult. Fie el și online..
Dacă recitești atent mesajul precedent. Ai indicații clare ce tratament trebuie sa ei
Dacă nu înțelegi. Ma cauți în privat
Dacă recitești atent mesajul precedent. Ai indicații clare ce tratament trebuie sa ei
Dacă nu înțelegi. Ma cauți în privat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4secretii si leocuplazii in gat.. de 8 luni
- 3Problema gat
- 5problema in gat
- 2Senzatie de corp strain in gat.
- 1Pete albe in gat
- 0Băşici în gât
- 2Iritație excesivă in gât
- 1Jena gat
- 3Amigdala inflamata pe partea dreapta, jena, ganglion unilateral
- 1Durere in gat de peste o lună.
- 1Dureri și varsaturi
- 2Senzație de jenă în zona gâtului.
- 4Ajutatima va rog cu un raspuns - am un nod in gat parca as avea ceva tot timpul
- 1ORL..Problema grava?
- 4Laringe incarcat
- 6Umflatura in gat partea dreapta
- 0Probleme la respiratie
- 2Am niste bubite in gat
- 5Senzatii urate de tot nu stiu ce sa mai fac!
Mai multe informații despre: problema in gat scaderea auzului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: