Refer bilateral bebe

01-12-2018
justlyana21
Nu este medic/terapeut
justlyana21
Buna ziua! Am nascut un copilas perfect sanatos, 4200 gr si 55 cm. Problema e ca nu a trecut screeningul auditiv de 4 ori, rez fiind refer bilateral. Acum are 5 sapt. Sunt disperata!!! E vreo sansa sa auda sau cu siguranta exista o problema din moment ce nu a trecut testul de 4 ori?
Mentionez ca nu tresare dc bat din palme, uneori parca tresare dar de cele mai multe ori nu pare sa auda.
Urmatorul control ar fi la 3 luni...insa e cumplit sa astepti in aceste conditii... va rog sa imi raspundeti! Ce probleme ar putea fi?
3 comentarii
0
02-12-2018, ora 19:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1 copilul trebuie vazut la ORL.
sa.i curate, aspire toate secretiile din ureche, sa, i vada timpanele la microscop ( otoscop)
2 dupa asta.. in cabinetul medicului ORL sau in clinici ORL spital universitar se repeta testul
0
02-12-2018, ora 22:12
justlyana21
Nu este medic/terapeut
justlyana21
Am fost trimisa la Timisoara la 3 luni, dar nu a zis nimeni de curatat urechi ci de un test care sa puna diagnostic. Ar trebui sa incerc mai repede de 3 luni si in alta parte? Unde sa merg cu copilul?
Multumesc!!!
0
03-12-2018, ora 08:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
mergeti la un cabinet ORL.. dotat cu un aspirator si rugati medicul ORL sa curate conductul auditiv..sa examineze timpanul...
daca in urechea se afla secretii, dop cerumen..s.a e normal ca testul sa apara negativ... nu ajunge semnalul la timpan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.