tratament pentru Staphylococcus aureus
Buna ziua. as dori o informare va rog, fetita mea de 8 ani are o eruptie pe piele... niste bubite marunte si dese. Am fost la dermatolog si ne-a indrumat sa facem analize.. exudat faringian si nazal. La exudatul nazal i-a iesit Staphylococcus aureus si a primit tratament cu Sumetrolim ( sulfametoxazol/trimetoprim) 400mg/80 mg comprimate. Este suficient si eficace oare acest tratament, avand in vedere ca dupa o saptamana nu se vad ameliorari..? multumesc.
3 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la dermatolog si recoltati din bubite.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la dermatolog si recoltati din bubite.
O zi buna,
dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Buna seara! Injectiile cu vitamina B3 se dovedesc a fi eficiente in anihilarea bacteriei patogene. Vedeti ca va puteti injecta vitaminele si acasa, daca apelati la medicul de familie, in caz de aveti asigurare, pentru a va chema acasa un asistent medical care lucreaza cu CNAS. Va puteti interesa pe internet de serviciile medicale la domiciliu.
Buna ziua. Si noi am avut stafilococul auriu, atat eu cat si baiatul meu de 5 ani si l-am tratat cu miere de Manuka. In trei saptamani dupa cura, cand am facut din nou exudatul, rezultatul a fost negativ. Sper sa va ajute experienta noastra. Am fost sceptica la inceput, insa am decis sa apelez mai intai la metode naturiste inainte de a folosi antibioticele clasice. Mierea de Manuka este cel mai puternic antibiotic natural si dupa rezultatele obtinute este nelipsita din casa noastra.
Multa sanatate va dorim.
Multa sanatate va dorim.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4bubite care ma mananca si nu mai trec
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 8furunculita?
- 5circumcizie, stafilococ sau herpes genital
- 3stafilococ auriu
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 7diagnosticata cu stafilococul auriu (furunculoza) si mi s-a prescris un tratament cu zinnat 500mg
- 5Stafiloco, Candida.
- 2Stafilococ auriu
- 1bubite ce seamana cu ciupituri de tantar
- 1stafilococ aureus
- 0Stafilococ auriu
- 0Bubite si mancarimi
- 1Multe bubite pe spate, piept si burta
- 0Stafilococ auriu - Unghie incarnata
- 0Stafilococ auriu la spermocultura
- 0Umflatura a penisului
- 2Mi a iesit iar bubite albe
Mai multe informații despre: bubite pe piele stafilococul auriu