Bubite si roseata
Buna ziua,
O sa incep cu faptul ca in jurul bazei glandului am niste bubite mici si albe, ca niste cosuri, care insa nu stiu daca sunt chiar normale desi le am de mult timp. Stiti cumva daca e normal sa fie acolo?
A doua intrebare se refera la iritatii rosii, ca niste bubite dar de dimensiuni mai mari decat cele specificate anterior, care se afla pe preput, imediat sub gland. Am observat ca si pe gland am cateva puncte care par ca a fi niste bashici sparte... Ce poate fi?
Va rog sa ma ajutati macar cu un sfat, pana acum nu am mai avut astfel de probleme.
Multumesc
O sa incep cu faptul ca in jurul bazei glandului am niste bubite mici si albe, ca niste cosuri, care insa nu stiu daca sunt chiar normale desi le am de mult timp. Stiti cumva daca e normal sa fie acolo?
A doua intrebare se refera la iritatii rosii, ca niste bubite dar de dimensiuni mai mari decat cele specificate anterior, care se afla pe preput, imediat sub gland. Am observat ca si pe gland am cateva puncte care par ca a fi niste bashici sparte... Ce poate fi?
Va rog sa ma ajutati macar cu un sfat, pana acum nu am mai avut astfel de probleme.
Multumesc
2 comentarii
Eventual daca binevoieste cineva, puteti posta o poza cu un penis complet sanatos ca sa nu mai apara si alte intrebari legate de bine-cunoscutele bubite albe..
primele sunt normale...se numesc perle peniene.celelalte trebuie vazute
dr akram salem
medic dermatolog buc
dr akram salem
medic dermatolog buc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5bubite care ma manca rau de tot
- 2mi-au aparut de 2 zile pe spate, in zona lombara, un grup de bubite rosii, usor umflate
- 7bubite pe buza.. ce am?
- 3bubite pe piele.. asemanatoare cu cele produse de urzica
- 6help me please!
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 8furunculita?
- 3copilasului i-au aparut blande ca niste urzicaturi
- 1Bube pe picioare
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 3Bubite albe pe piele
- 3Bubite rosi pe corp!
- 2Bube pe maini
- 2Bube albe doar pe spate
- 2Cam de doua saptamani mi-au aparut bubite precum urzicaturile
- 2bubite mici rosii
- 1Bubite roșii pe burtică - sugar 2 luni! S.O.S.
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: