bubita care se extinde
buna ziua!
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
4 comentarii
ioana, de obicei, la treburi de-astea nu prea se poate pune un diagnostic"pe nevazute".Mergi la un dermatolog si nu-ti mai da cu diverse creme pana nu stii exact ce este ca-ti poti face mai mult rau decat bine...
multumesc morena, cred ca asta am sa fac.nu ma mai dau cu nimic si luni ma duc la dermatolog
am fost ieri la medic si mi-a dat o crema si antibiotic.deja observ ca nu se mai extinde...:D.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Probleme la mana stanga: bubite cu lichid care se usuca si apoi pielea se crapa
- 4bubite care ma mananca si nu mai trec
- 3copilasului i-au aparut blande ca niste urzicaturi
- 2Bubite rosii pe spate
- 1bubite pe buze
- 2problema dermatologica sau nu?
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 10Bube pe piele
- 4bubite ciudate roz
- 2Bubite pe corp
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 1mancarime de piele si bubite
- 1Pete si bube piele
- 1bubite mici nisipoase pe alocuri in special la inchiieturi la copil si adultii
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 1Urgent: de o saptamana prezint niste bubite rosii putin umflate
- 0Ciuperca?
- 3tratament pentru Staphylococcus aureus
- 2Pete rosii pe picioare
- 2Bubițe fără prurit
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: