bubita care se extinde
buna ziua!
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
acum aprox 2 sapt am avut u fel de cosulet pe obrazul drept.dupa ce am afcut baie s-a luat pielea ca si cand as fi avut o basicuta si s-a spart.
s-a tot inrosit si s-a extins.acum s-a uscat centrul si a cazut cojita dar de jur imprejur se extinde tot ca un fel de basicuta cu lichid si ma mananca.m-am dat o singura data acum 2 zile cu advantan si ieri si azi cu travocort dar nu au avut efect. va pare ceva cunoscut? as dori si parerea unui medic daca se poate.va multumesc mult
4 comentarii
ioana, de obicei, la treburi de-astea nu prea se poate pune un diagnostic"pe nevazute".Mergi la un dermatolog si nu-ti mai da cu diverse creme pana nu stii exact ce este ca-ti poti face mai mult rau decat bine...
multumesc morena, cred ca asta am sa fac.nu ma mai dau cu nimic si luni ma duc la dermatolog
am fost ieri la medic si mi-a dat o crema si antibiotic.deja observ ca nu se mai extinde...:D.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Mancarime si blande pe spate
- 1boala a pielii
- 5am de 5 luni o eczema pe laba piciorului si nu stiu ce tratament sa mai iau
- 6mancarimi ale pielii
- 5Acum 2 saptamani mi-au aparut niste blandute au disparut si acum au reaparut
- 16Bubite pe piept umeri si spate
- 3dureri de cap persistente, lipsa poftei de mancare, bubite rosii sub piele + multe altele
- 5Boala de piele asemanatoare acneii
- 3bubite rosii in zona picioarelor si pe abdomen
- 1bubite pe gat, solduri si degete
- 1Bube pe picioare
- 13mancarimi si bubite
- 3Bube pe piele
- 7galme pe tot corpul care se maresc
- 0bubite rosii pe piept si spate care ma maninca
- 1Pete si bube piele
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 2Foliculita? ubite si pe degete si la incheietura maini
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: