Stafilococ auriu sau ciuperca?
Stafilococul auriu poate cauza mancarimea fetei, a nasului, a pielii capului, a decolteului si usturimi in gura?Sau sunt cauzate de o ciuperca?Mentionez ca acum cativa ani mi s-a gasit stafilococ auriu in gat, dar acum cand mi-am facut exudat nu mi-au gasit nimic in gat, desi poate mi-au facut exudat numai pt streptococ pt ca era ciudat ca pe hartie scria atat ca nu prezinta steptococi.
2 comentarii
Nu cred ca stafilococul este responsabil de simptomele dvs.! Mancarimile de la nivelul fetei, scalpului si decolteului pot fi in legatura cu expunerea la soare sau la vreun agent iritant, iar usturimile din gura se pot datora unei candidoze. Trebuie sa va examineze un medic dermatolog pentru un diagnostic corect si un tratament corespunzator.
Buna ziua, am facut recent exudatul nazal si mi-a iesit stafilococ auriu coagulazo-pozitiv... ciuperca mi s-a gasit la urocultura, candida krusei... Se poate ca aceste 2 in legatura sa dea aceste simptome? Se poate ca stafilococul auriu din nas netratat sa treaca din nas in sinusuri si apoi la glandele salivare si sa dea infectii sistemice?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3stafilococ alfa hemolitic
- 5Sange in sputa si secretia nazala uneori
- 3stafilococ auriu ?
- 12Aslo>800-COPIL 5 ani
- 6Exudat faringian cu rezultat streptococ auriu, ulterior patogen - rezultate analize de sange
- 9acnee nodulochistica si infectie cu stafilococ auriu-eritro
- 3Stafilococ auriu
- 6amigdala dreapta marita la copil de 5 ani.
- 2Pt d-l Doctor Flueraru-- stafilococ auriu
- 5combinarea a doua tulpini (autovaccinuri) stafilococ auriu, stafilococ epidermidis
- 3infectie ORL repetata - cu stafilococ auriu
- 2Stafilococ in nas insotit de mancarimi zilnice
- 4Diagnosticata cu stafilococ aureu
- 8are vreo legatura stafilococu cu sinuzita?
- 9purtator stafilococ
- 4Penis rosu
- 3staphylococ auriu
- 0Stafilococ auriu MRSA
- 0Stafilococ auriu in nas, streptococul beta hemolitic grup C in zona faringiana
- 4Stafilococ
Mai multe informații despre: stafilococul auriu
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: