bubite... vreau sa scap de ele
buna ziua ! acum o saptamana mi-au aparut in urma epilari cu ceara nuiste bubite rosi, cand le-am vazut am dat repede ceara jos de pe picioare.dupa care m-am epilat cu crema depilatoare...neascultand sfatul de a ma epila dupa 24 de ore(nu puteam sa ies aca in strada) in ura acestei depilari cu crema depilatoare mi-au aparut bubite (de la genunchi in jos deoarece acolo am folosit ceara) cu apa unele marilele altele mai mici...iar o parte sunt rosi de parca ar fi fost arse la soare.nu mai stiu ce sa fac am crezut ca i sa treaca dar nu mai trec.ce pot face ?..ce pot lua ca sa-mi treca?
22 comentarii
Aplicati de 2 ori pe zi, seara si dimineata, Fucicort crema, masand bine pielea pana intra crema.
Am incercat aceeasta crema si a avut cu adevarat efect.dupa o saptamana Va multumesc
Buna, ma numesc ceraela si vreau sa va prezint cazul meu in speranta ca ma veti putea ajuta. De la varsta de 14 ani mi-au aparut pe tot corpul niste bube. La temperaturi extreme se inrosesc si ma ustura foarte tare. Mi-au aparut mai multe pe maini si pe picioare. De atunci am incercat tot felul de medicamente prescrise de mai multi medici, dar niciunul dintre ele nu a avut efect. Ca diagnostic mi s-a spus ca am dermatita alergica. De 25 de ani ma chinui sa gasesc un remediu pentru aceasta boala. Toate analizele facute au fost bune si nu stiu motivul aparitiei bubelor. Nimeni din familie nu a mai avut si nici nu am intrat in contact cu oameni bolnavi de asa ceva. Am doi copii si ei sunt sanatosi, deci nu e o boala ereditara. Mi-as dori foarte mult sa ma ajutati si pe mine cu aceasta problema. Va multumesc si astept raspunsul d-voastra.
Pana la urma tot un examen clinic si o urmarire judicioasa a evolutiei bolii va va ajuta! Nu cred ca veti obtine terapia minune prin internet!
buna ziua..am si eu oproblema..de cand erammica imi iesise niste bubite pe picoare si pe maini.ma mancau.ma scarpinam mereu.si mi sau fc bube.acum mi-au ramas semne.ce medicamnet pot sa fiau sa mi se treaca..va rog ajutati-ma
buna.am si eu niste bube pe picioare semanand cu niste ranui prima oara ies ca niste cosuti si pe urma ma mananca.eu cred ca e de la epilare.ma fac cu bigul.vreau si eu sa aflu parerea dvs. daca se poate cu ce sa ma tratz ca sa scap de ele
va rog frumos ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!
va rog frumos ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!
Pentru dulce rau:
Semnele, de obicei, nu trec cu medicamente. Ar trebui consultat un dermatocosmetician pentru a recomanda o metoda de tratament.
Semnele, de obicei, nu trec cu medicamente. Ar trebui consultat un dermatocosmetician pentru a recomanda o metoda de tratament.
Pentru deeargirl50:
Ar trebui sa nu te mai "faci" cu bigul, ci cu creme epilatoare.
Ar trebui sa nu te mai "faci" cu bigul, ci cu creme epilatoare.
da dar imi apare si in locuri in care nu m-am facut niciodata
cred ca sunt alergica la ceva
astept raspundul dvs.
cred ca sunt alergica la ceva
astept raspundul dvs.
Pentru a stabili daca este o reactie alergica ar trebui sa faceti un consult dermatologic.
am fos la mediucul de fam si mia data :
zinnat-pastile
betadin
baneocin pulbere cutanata
asi dori sa stiu daca mi-a perescrips bn reteta
zinnat-pastile
betadin
baneocin pulbere cutanata
asi dori sa stiu daca mi-a perescrips bn reteta
Tratamentul nu este pentru o reactie alergica, insa poate sa va vindece acele bubite.
da multumes maine(vineri)ma duc la consult ca sa vada daca mi-au trecut
nu prea mi-au mai iesi
este bn
o sa va zic maine ce mi-a zis dna doctor
pa
nu prea mi-au mai iesi
este bn
o sa va zic maine ce mi-a zis dna doctor
pa
buna ziua.as dori sa va intreb si eu ceva. de cand eram mica in fiecare vara fac bubite mici rosii pe tot corpul (in afara de picioare).,.zona cea mai afectata sunt spatele, burta si fata.am incercat sa le storc si sunt goale..nu ma ustura .am fost la un medic si mia spus ca am o alergie si nu mia prscris niciun tratament. alte persoane spun ca de la caldura dar anul acesta nu prea am am iesit deloc si degeaba pt ca sunt plina. .as vrea sa ma ajutati si pe mine.? astept raspunsul dvs.
Posibil sa faceti acele bubite de la transpiratie.
mi-au iesit niste bube rosi sub brat shi nu stiu cum sa scap de ele va rog frumos ajutatima!
Ce sa intelegem din "bube rosi" ???
Cat de mari sunt ? Dor sau nu ?
Cat de mari sunt ? Dor sau nu ?
sunt olimpiu shi AM 12 ANI de la 1 luna dupa ce ma-m nascut mi-au iesit pete care dupa ce ma-m scarpinat sau facut bube, nu ma dor doar ma mananca, de la glesne in jos pana la degete imi ies basici care nu ustura, pe tot corpul imi ies chiar shi pe gat. IN momentul acesta am semne shi cateva bube pe picioare care au copt shi au cam 2 cm. AM facut repetate analize care au iesit bune, doctorii mi-au spus ca nu am nimic dar tot imi ies. MI-AM DAT CU DERMOVAT SI INCA CATEVA medicamente. VA ROG sa MA AJUTATI!!!
buna.am 15 ani si in urma epilari asa cred mi-au aparut niste bubite rosi parca ar fi cosuri si daca le sparg iese firul de par nu stiu ce sa fac ca arata urat si se obesreva si vara nu po0t sa iau pe mine rochita sau pantloni scurti..la inceput am crezut ca este din cauza sensibilitati si apar din cauza pantalonilor...aaaa si sa va spun ca la inceput mam facut cu bigu dar akuma ma fac cu aparatu si tot asa is..si saptmana vitoare am banchetul si nu-s cum sa fac sa nu se obvserve ca vreau sami iau o rochita mai scurta:((.si pe mana undeva mai insus de cot am ceva bubite dar cred ca sunt cosuri cu ce sa ma fac..si sa va pun ka vara trecut am fost stat la sore foarte mult cam 3 ore pe zi si miau ars bubitele de pe pikioare dar nu mia tinut niki bronzul si bubitele au reaparut.va rog frumos sa ma ajutati!
Mi-au iesit si mie niste bubite si nush cum sa scap de ele mi-au iesit aprope pe juma de corp si mamanaca daca incerc sa sparg se fac gen lovituri rpd va rog eoo
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am de 5 luni o eczema pe laba piciorului si nu stiu ce tratament sa mai iau
- 3Bubite mici rosii pe toata suprafata corpului
- 6mancarimi ale pielii
- 7Mi-au iesit bubite in zona genitala si axila
- 30tratament pentru foliculita
- 6help me please!
- 23fire de par pe sub piele
- 5eruptie a pielii de cam o saptamana
- 7bubite in zona anala
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 3bubite rosii pe tot corpul
- 3bubite pe picioare
- 0Iritatie de la epilat
- 1mancarime de piele si bubite
- 2Bube albe doar pe spate
- 1mi-au ieşit pe braţe de la umăr până la cot nişte bubite puţin albiciose şi foarte numeroase
- 2bubite mici rosii
- 1Am o boala de piele
- 0Bube cu lichid mici, roși, dureroase și usturătoare pe șold.
Mai multe informații despre: Epilarea bubite pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: