Piele- bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime
Buna ziua. Mi-au aparut pe piele niste bubite mici unele cu papule altele nu cu caracter de arsura, mancarime si lipsa simtului tactil in acele locuri. In special aceste bubite mi-au aparut pe palme si talpi dar si pe brate si gambe. Mentionet ca in urma cu doua zile am avut dureri de gat si febra si slabiciune aceste simtome s-au ameliorat. Nu stiu daca aceste semne de pe piele au vreo legatura cu aceasta asa zisa raceala. Puteti sa imi spunei ce ar pute fi? Multumesc
1 comentarii
Buna ziua, eu am ceva asemanator pe 2 dintre degetele de la mâini! Niște bubițe care ma mănâncă foarte tare iar dacă ma scarpin iese un lichid transparent, mai apoi pielea devine foarte uscata si se rupe in bucăți mici ! După circa 10 tratamente încercate am reușit sa o țin sub control cu Elocom crema ! Tin sa Menționez ca ma confrunt cu aceasta eczema ( care s/ar numi deshidritoza) de 3 ani, imi reapare cam o data la 2 luni dar dacă aplic crema imi dispare in 3-4 zile.Sper sa va fie de folos
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Bube pe piele
- 5Bubite ca de urzicatura intre degetele de la miini
- 4dupa mancarimea pielii imi apar bubite
- 21bubite rosii si mancarime rog rasp urgent
- 1bubite rosii pe piele
- 4bubite urmate de eczeme
- 1Bubite multe pe corp si umflatura dureroasa sub piele !
- 13mancarimi si bubite
- 3Bube pe piele
- 10Bube pe piele
- 6bubite mici de culoare pielii si putin albe pe testicule si in jurul penisului
- 2Bube pe maini
- 2eczema.bubite.am poza
- 1Bubite de culoarea pielii
- 0bubite albe pe sfarc. spm sau sarcina?
- 4bubite rosii
- 2bubite cu coaja pe corp
- 0Bubite mici rosii pe picioare care ma mananca !!
- 2Foliculita? ubite si pe degete si la incheietura maini
- 1Bubițe mici pe mâini și piele uscata
Mai multe informații despre: bubite pe piele
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: