infectie urinara diagnostic
buna seara!
fetita mea are 4 luni si 2 saptamani, in urma cu 3 luni ea a prezentat un eritem fesier usor dupa care s-a agravat am incercat tot felul creme disponibile pe piata si chiar si creme preparate in farmacie recomdata de medic.Acum o luna brusc a facut temperatura 39.9, am fost la urgente la Victor Gomoiu din bucuresti, ne-a internat, am facut 10 zile intra-venos ce fort, am continuat 4 zile zinat oral.Am repetat analiza de uriba la 72 ore si ne-a reaparute.coli in urina, ne-a administrat ospen timp de 4 zile acum facem pauza 10 zile dupa care continuam 10 zile cu ceclor.
In noaptea asta mi-a facut o iritatie extrem de urata jos, cine ma poate ajutra ii pot oferii si poze cu iritatia, este sub forma de bubite cu apa mici si rosii.Astept parerea unui medic pediatru, ce m-ar indruma sa fac.
Multumesc!!
fetita mea are 4 luni si 2 saptamani, in urma cu 3 luni ea a prezentat un eritem fesier usor dupa care s-a agravat am incercat tot felul creme disponibile pe piata si chiar si creme preparate in farmacie recomdata de medic.Acum o luna brusc a facut temperatura 39.9, am fost la urgente la Victor Gomoiu din bucuresti, ne-a internat, am facut 10 zile intra-venos ce fort, am continuat 4 zile zinat oral.Am repetat analiza de uriba la 72 ore si ne-a reaparute.coli in urina, ne-a administrat ospen timp de 4 zile acum facem pauza 10 zile dupa care continuam 10 zile cu ceclor.
In noaptea asta mi-a facut o iritatie extrem de urata jos, cine ma poate ajutra ii pot oferii si poze cu iritatia, este sub forma de bubite cu apa mici si rosii.Astept parerea unui medic pediatru, ce m-ar indruma sa fac.
Multumesc!!
1 comentarii
Igiena cu apa si sapun odata/zi seara la baie;pana la baia urmatoare igiena zonei se face NUMAI cu apa de la robinet si uscati prin tamponare.De cateva ori/zi lasati zona pubo-fesiera la aer.Tamponati zona eritematoasa cu albastru metilen de cateva ori/zi astfel ca pielea sa fie in permanenta bine colorata.Daca in 2 zile nu observati ameliorare, folositi ungv.Fucidin H in 2 aplicatii/zi.Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2infectie urinara
- 0infectie urinara la copii
- 5infectie urinara
- 2infectie urinara?
- 4sarcina si infectie urinara
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 4Infectie urinara cu E.Coli
- 3iubitoare de apa (piscina, mare) + sensibilitate mare
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 9Usturimi si inflamatii pe capul penisului
- 2Posibil problema la urinare
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 2infectiile urinare
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 14infectie urinara + infectie vaginala
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 5infectie urinara care a revenit
- 0Infectie urinara.. urina tubure + secretie alba
- 1Infectie urinara recidivanta cu pseudomonas aeruginosa la 92 ani
- 1Sumar urina si urocultura
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: