infectie urinara diagnostic
buna seara!
fetita mea are 4 luni si 2 saptamani, in urma cu 3 luni ea a prezentat un eritem fesier usor dupa care s-a agravat am incercat tot felul creme disponibile pe piata si chiar si creme preparate in farmacie recomdata de medic.Acum o luna brusc a facut temperatura 39.9, am fost la urgente la Victor Gomoiu din bucuresti, ne-a internat, am facut 10 zile intra-venos ce fort, am continuat 4 zile zinat oral.Am repetat analiza de uriba la 72 ore si ne-a reaparute.coli in urina, ne-a administrat ospen timp de 4 zile acum facem pauza 10 zile dupa care continuam 10 zile cu ceclor.
In noaptea asta mi-a facut o iritatie extrem de urata jos, cine ma poate ajutra ii pot oferii si poze cu iritatia, este sub forma de bubite cu apa mici si rosii.Astept parerea unui medic pediatru, ce m-ar indruma sa fac.
Multumesc!!
fetita mea are 4 luni si 2 saptamani, in urma cu 3 luni ea a prezentat un eritem fesier usor dupa care s-a agravat am incercat tot felul creme disponibile pe piata si chiar si creme preparate in farmacie recomdata de medic.Acum o luna brusc a facut temperatura 39.9, am fost la urgente la Victor Gomoiu din bucuresti, ne-a internat, am facut 10 zile intra-venos ce fort, am continuat 4 zile zinat oral.Am repetat analiza de uriba la 72 ore si ne-a reaparute.coli in urina, ne-a administrat ospen timp de 4 zile acum facem pauza 10 zile dupa care continuam 10 zile cu ceclor.
In noaptea asta mi-a facut o iritatie extrem de urata jos, cine ma poate ajutra ii pot oferii si poze cu iritatia, este sub forma de bubite cu apa mici si rosii.Astept parerea unui medic pediatru, ce m-ar indruma sa fac.
Multumesc!!
1 comentarii
Igiena cu apa si sapun odata/zi seara la baie;pana la baia urmatoare igiena zonei se face NUMAI cu apa de la robinet si uscati prin tamponare.De cateva ori/zi lasati zona pubo-fesiera la aer.Tamponati zona eritematoasa cu albastru metilen de cateva ori/zi astfel ca pielea sa fie in permanenta bine colorata.Daca in 2 zile nu observati ameliorare, folositi ungv.Fucidin H in 2 aplicatii/zi.Succes!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie urinara in timpul sarcinii
- 1Urina mea isi schimba culoarea
- 11infectie urinara - tratament
- 2infectie urinara
- 3Prostata si bolile transmise sexual?
- 16Infectii urinare repetate!!!
- 5infectie urinara?
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 3Fetita 8 ani cu probleme urinare de 3 ani
- 3Jet urinar fara presiune
- 5infectii urinare repetate cu e. coli
- 1Infectie urinara
- 6In legatura cu modul de administrare al granulelor efervescente URICOL
- 1infectie urinara klebsiella - bebe 3 luni
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 1infecti urinare cu e coli
- 0Durere de burta-senzatii de urina
- 0Infectie in urina
- 1Infecție urinară
- 2Urinare extrem de frecventa (non-stop)
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: