infectie urinara?
cum imi dau seama daca am sau nu aceasta infectie..in conditiile in care nu stiu a fi avut vreodata acest diagnostic.Se ia doar o proba de urina dimineata si se duce la laborator?...Mentionez ca in secretie si in sange nu mi s-a depistat pana in prezent nimic, dara cu toate astea parca ceva imi spune ca nu e in ordine si anume un mic disconfort in timpul actului sexual, si urinari dese care apoi duc la mici scurgeri galbui pe chilot asemeni urinei.Sa fie asta infectie urinara?Ce ma sfatuiti?Multumesc.
3 comentarii
Este necesar un consult medical. A face mai întâi analize şi după aceea consultul este un fel de a proceda asemănător cu plasarea carului înaintea boilor.
O urocultura te-ar lamurii daca este intradevar o infectie urinara. Cumpara-ti un recipient steril de la farmacie sau cere o eprubeta sterila cu dop de la un laborator, si recolteaza-ti o urocultura.
Tehnica: te speli cu apa si sapun, primul jet urinezi in vasul toaletei, apoi la mijlocul jetului urinezi direct in eprubeta starila. nu atingi dopul eprubetei de nimic, nu urinezi in alt vas si apoi sa torni in eprubeta sau recipientul steril. Pentru o analiza corecta este necesara urina din mijlocul jetului.
Tehnica: te speli cu apa si sapun, primul jet urinezi in vasul toaletei, apoi la mijlocul jetului urinezi direct in eprubeta starila. nu atingi dopul eprubetei de nimic, nu urinezi in alt vas si apoi sa torni in eprubeta sau recipientul steril. Pentru o analiza corecta este necesara urina din mijlocul jetului.
buna ziua! am 22 de ani, am aproape o luna de cand m-am operat de colecist acum sunt foarte bine dar mi-am facut analizele mi-au iesit foarte bune, numai la analiza de urina mi-au depistat infectie urinara !! nu am facut nici un tratatment iar de o saptamana au inceput durerile de ovare, sunt dureri si atunci cand urinez, de fel sunt o persoana foarte curata in special cu igiena intima dar am niste scurgeri, un lichid alb cremos pe care il am si in timpul actului sexual, i-mi da si o stare de nervi de neplacere si nu stiu ce fac cum sa scap, va rog daca puteti sa ma ajutati va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12klebsiella si sarcina
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 3infectie urinara
- 3infectie urinara?
- 16ampicilina la bebelus
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 5mancarime genitala... infectie urinara?!
- 0solutii pentru infectie urinara cu enterococ
- 1tratament pentru infectie urinara cu streptocop de grupa B.
- 16infectie cu esherihia coli
- 3de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat
- 1prostata, infectia urinara, incontinenta urinara?
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 1Infectie urinara Proteus
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 0dupa cat timp se trateaza infectia mixta?
- 2Problema urinala!
- 1durere abdominala: colon iritabil sau infectie urinara?
- 1Infectie urinara severa
- 1Infectie urinara Escherichia Coli
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: