Infectie urinara
Buna seara! Va rog sa imi explicati si mie urmatoarea situatie
In ziua 1 am simtit niste simptome care duceau cu gandul la infectie urinara. Nu am apucat sa duc analizele la laborator in ziua aceea si a fost nevoie sa incep un tratament din farmacie pt ca simptomele erau foarte neplacute. Cum acestea s-au calmat, nici nu am mai dus probele.
In zilele 1-10 am urmat acest tratament (uraktiv forte si ceai diurosept), apoi cateva zile urinal supliment alimentar.
Intrebarea mea este daca duc probe de urina pt urocultura acum (dupa aprox 2 sapt) si la inceput a fost intr-adevar infectie urinara, in acest moment mai iese la analiza? Adica eu nu mai am simptome, am luat uraktiv, urinal si ceai diurosept si vreau sa stiu daca se mai poate depista ceva.
In ziua 1 am simtit niste simptome care duceau cu gandul la infectie urinara. Nu am apucat sa duc analizele la laborator in ziua aceea si a fost nevoie sa incep un tratament din farmacie pt ca simptomele erau foarte neplacute. Cum acestea s-au calmat, nici nu am mai dus probele.
In zilele 1-10 am urmat acest tratament (uraktiv forte si ceai diurosept), apoi cateva zile urinal supliment alimentar.
Intrebarea mea este daca duc probe de urina pt urocultura acum (dupa aprox 2 sapt) si la inceput a fost intr-adevar infectie urinara, in acest moment mai iese la analiza? Adica eu nu mai am simptome, am luat uraktiv, urinal si ceai diurosept si vreau sa stiu daca se mai poate depista ceva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 18Extrofie de vezica
- 9leucocite in urina, urocultura negativa - lamuriri
- 4infecite urinara
- 3pentru doctor dermato-venerice! BTS
- 3tratament corect !?
- 4cum as putea sa ma vindec de infectia urinara?
- 4Bânuiesc că am o infecţie.
- 4Infectii urinare
- 4am infectie urinara
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 5infectie urinara sau sensibilitate ridicata?
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 5sarcina + diabet + infesctie urinara
- 8infectie urinara
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 2Problema urinala!
- 0scurgere cu miros urat
- 1Infectii urinare si pungute cu lichid pe vezica
- 0nu reusesc sa scap de proteus mirabilis
- 0Infecție urinară cu klebsiella >100000
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: