Infectie urinara

Buna seara! Va rog sa imi explicati si mie urmatoarea situatie
In ziua 1 am simtit niste simptome care duceau cu gandul la infectie urinara. Nu am apucat sa duc analizele la laborator in ziua aceea si a fost nevoie sa incep un tratament din farmacie pt ca simptomele erau foarte neplacute. Cum acestea s-au calmat, nici nu am mai dus probele.
In zilele 1-10 am urmat acest tratament (uraktiv forte si ceai diurosept), apoi cateva zile urinal supliment alimentar.
Intrebarea mea este daca duc probe de urina pt urocultura acum (dupa aprox 2 sapt) si la inceput a fost intr-adevar infectie urinara, in acest moment mai iese la analiza? Adica eu nu mai am simptome, am luat uraktiv, urinal si ceai diurosept si vreau sa stiu daca se mai poate depista ceva.
In ziua 1 am simtit niste simptome care duceau cu gandul la infectie urinara. Nu am apucat sa duc analizele la laborator in ziua aceea si a fost nevoie sa incep un tratament din farmacie pt ca simptomele erau foarte neplacute. Cum acestea s-au calmat, nici nu am mai dus probele.
In zilele 1-10 am urmat acest tratament (uraktiv forte si ceai diurosept), apoi cateva zile urinal supliment alimentar.
Intrebarea mea este daca duc probe de urina pt urocultura acum (dupa aprox 2 sapt) si la inceput a fost intr-adevar infectie urinara, in acest moment mai iese la analiza? Adica eu nu mai am simptome, am luat uraktiv, urinal si ceai diurosept si vreau sa stiu daca se mai poate depista ceva.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Pierderi urinare mici imediat dupa urinare
- 4arsuri in zona vezicii urinare pina in penis
- 4imi este frica.. usturime la urinare = afectiune ale cailor urinare?
- 3iubitoare de apa (piscina, mare) + sensibilitate mare
- 3Infectie urinara sau iritatie?
- 4infectia urinara in sarcina
- 3anticonceptionalele si infectia urinara, rog un doctor
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 16infectie cu esherihia coli
- 3de 2 ani ma confrunt cu infectiile urinare dar in ultima perioada s-au agravat
- 2Posibil problema la urinare
- 2Infectie urinara
- 1infectie urinara si e-coli
- 0Infectie urinara in sarcina de 37 de saptamani, daca nu se trateaza, se intampla ceva?
- 5infectie urinara care a revenit
- 1Tratarea infectiilor urinare recurente
- 1Răspundeți - infecții urinare
- 3Simptome BTS
- 2Klebsiella SPP
- 0Eritrocite si leucocite urina
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: