tratament naturist pentru chist ovarian si polipi uterini
buna ziua,
Am 38 de ani si am fost diagnosticata cu polipi endometriali si chist pe ovarul drept. Urmez un tratament cu orgametril, insa as dori sa stiu daca exista si remedii naturiste pentru aceste afectiuni. Mentionez ca inainte de tratament sangeram mereu iar menstruatiile erau foarte abundente.
Sunt destul de ingrijorata de perspectiva de a ramane dependenta de tratament hormonal. Pe de alta parte mi-e teama si de menstruatiile acelea abundente - ultima m-a cam speriat.
Va multumesc!
Am 38 de ani si am fost diagnosticata cu polipi endometriali si chist pe ovarul drept. Urmez un tratament cu orgametril, insa as dori sa stiu daca exista si remedii naturiste pentru aceste afectiuni. Mentionez ca inainte de tratament sangeram mereu iar menstruatiile erau foarte abundente.
Sunt destul de ingrijorata de perspectiva de a ramane dependenta de tratament hormonal. Pe de alta parte mi-e teama si de menstruatiile acelea abundente - ultima m-a cam speriat.
Va multumesc!
2 comentarii
Buna ziua.
Pentru inceput va recomand o cura cu sirop din fructe de soc administrat de 3 ori pe zi inainte de mesele principale.
Extract de Coada soricelului - 3 x30 pic./zi
Ceai de Coada calului - 2x250 ml/zi
Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ma intrebati.
Sanatate.
Pentru inceput va recomand o cura cu sirop din fructe de soc administrat de 3 ori pe zi inainte de mesele principale.
Extract de Coada soricelului - 3 x30 pic./zi
Ceai de Coada calului - 2x250 ml/zi
Pentru orice alte informatii nu ezitati sa ma intrebati.
Sanatate.
Buna seara! Am fost diagnosticata cu polip uterin. Asi vrea sa imi spuneti daca este vre-un remediu natutral. Multumesc.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist de ovar torsionat
- 5Iarasi chisturi ovariene...
- 3Chisturi la ovare
- 5nu trebuia sa iau anticonceptionale?
- 3tratament naturist pentru Candidoza
- 6vagin iritat; probleme in timpul actului sexual
- 3Tratament naturist pentru migrene
- 5operatie chist ovarian
- 4dupa operatie de chisturi ovariene, menstruatia intarzie
- 3chist la ovar
- 1CHIST OVARIAN
- 0Climax, Modificari fizice, psihice hormonale la menopauza, chist ovarian la 58 ani
- 2chist ovarian
- 5test sarcina fals pozitiv, chist ovarian?
- 0Pot face electrostimulare daca am un chist ovarian?
- 0Ecografie intravaginala si analize de fertilitate; Chist ovarian si lichid liber in sacul Douglas
- 0Chist pe ovare
- 0Sangerare dupa raclaj biopsic
- 0Posibil chist ovarian
- 0Chist ovarian hemoragic
Mai multe informații despre: Chistul ovarian Polipul uterin Medicina naturista
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: