Chisturile ovariene se pot face si de la raceli repetate?
Buna ziua
Am o prietena care din cauza unor chisturi foarte mari la ambele ovare i s-au extirpat ovarele.
Ea spune ca a facut acele chisturi din cauza ca colegii de birou au tinut aerul conditionat vara, la 21 gr. si a racit.
Eu cred ca ca facut chisturi ovariene asa de mari datorita stresului pe care l-a avut din cauza bolii mamei ei care a suferit de cancer la stomac. A fost foarte bolnava timp de un an, doi si prietena mea s-a temut sa n-o piarda, a avut un stres mai mare pentru ca sufera de schizofrenie si pe langa faptul ca e mai labila se teme sa nu ramana singura.
Intrebarea mea este daca se pot face chisturi ovariene asa de mari de la raceli repetate? Ea suferea de ceva timp de o durere jos, a fost la cativa medici dar la ecograf i-au iesit doar un chist de 1cm la ovarul drept (la acel ovar i s-a descoperit mai tarziu, la tomograf un chist de 8cm).
Multumesc pentru orice raspuns,
Elena
Am o prietena care din cauza unor chisturi foarte mari la ambele ovare i s-au extirpat ovarele.
Ea spune ca a facut acele chisturi din cauza ca colegii de birou au tinut aerul conditionat vara, la 21 gr. si a racit.
Eu cred ca ca facut chisturi ovariene asa de mari datorita stresului pe care l-a avut din cauza bolii mamei ei care a suferit de cancer la stomac. A fost foarte bolnava timp de un an, doi si prietena mea s-a temut sa n-o piarda, a avut un stres mai mare pentru ca sufera de schizofrenie si pe langa faptul ca e mai labila se teme sa nu ramana singura.
Intrebarea mea este daca se pot face chisturi ovariene asa de mari de la raceli repetate? Ea suferea de ceva timp de o durere jos, a fost la cativa medici dar la ecograf i-au iesit doar un chist de 1cm la ovarul drept (la acel ovar i s-a descoperit mai tarziu, la tomograf un chist de 8cm).
Multumesc pentru orice raspuns,
Elena
7 comentarii
Nu.
http://www.instilulmeu.ro/de-ce-apar-chisturile-ovariene/
La un moment dat parintii celor cu orice afectiune psihica nu vor mai fi.
Dumnezeu ne va trimite in loc prieteni, rude etc care sa aiba grija de noi.
E bine sa se ancoreze in credinta si sa nu se ingrijeasca de ziua de maine.
E deja un baiat pe Forum @danihel care a ramas fara parinti. Se descurca.
http://www.instilulmeu.ro/de-ce-apar-chisturile-ovariene/
La un moment dat parintii celor cu orice afectiune psihica nu vor mai fi.
Dumnezeu ne va trimite in loc prieteni, rude etc care sa aiba grija de noi.
E bine sa se ancoreze in credinta si sa nu se ingrijeasca de ziua de maine.
E deja un baiat pe Forum @danihel care a ramas fara parinti. Se descurca.
Multumesc Clara. Are incredere in Doamne-Doamne dar este foarte nervoasa acum si in general.. S-a mai linistit acum, am mai vorbit si eu cu ea.. Are un frate care ar putea sa aiba grija de ea si mama ei a strans niste bani cu care ar putea sa-si cumpere o garsoniera a ei.
Transmiteti-i ca atunci cand ne mor parintii, ne trimite Dumnezeu prieteni sau rude care vor fi alaturi de noi toata viata.
Am vazut cazuri care traiesc asa. Unii nu au chiar nici un fel de venit si sunt ajutati.
Noi am fost educati la scoala ca nasterea si moartea sunt ceva firesc si ca fac parte din ciclul vietii.
Presupun ca mama ei care a avut grija de ea e un om credincios. Pt ea moartea (peste 10, 20 de ani, cand va ingadui Dumnezeu) va reprezenta intalnirea cu Dumnezeu si cu sfintii. Moment considerat cel mai frumos din viata unui om.
Un xanax de 0, 25 cand e nervoasa.
Am vazut cazuri care traiesc asa. Unii nu au chiar nici un fel de venit si sunt ajutati.
Noi am fost educati la scoala ca nasterea si moartea sunt ceva firesc si ca fac parte din ciclul vietii.
Presupun ca mama ei care a avut grija de ea e un om credincios. Pt ea moartea (peste 10, 20 de ani, cand va ingadui Dumnezeu) va reprezenta intalnirea cu Dumnezeu si cu sfintii. Moment considerat cel mai frumos din viata unui om.
Un xanax de 0, 25 cand e nervoasa.
care pot fi cauza durerilor ingrozitoare de burta in timpul menstruatiei?va multumesc anticipat
Pot fi mai multe cauze, mai multe tratamente, in f de analizele pe care ile da medicul ginecolog de facut.
De regula, dismenoreea se trateaza cu simptomatice:antalgice, antiinflamatoare.
Este indicat de facut un consult ginecologic si ecografia endovaginala pentru a preciza diagnosticul.
Ulterior se poate completa setul de investigatii, la recomandarea medicului curant.
Este indicat de facut un consult ginecologic si ecografia endovaginala pentru a preciza diagnosticul.
Ulterior se poate completa setul de investigatii, la recomandarea medicului curant.
ce tratament pot foosi pentru chisturi ovariene in afara de anticonceptionala
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3chist de ovar torsionat
- 2Sfat pentru a nu se agrava raceala
- 26otita medie...? fara antibiotic?
- 19racita tot timpul-imunitate scazuta?
- 6Raceala dupa 3 zile cu bronho vaxom ?
- 9Durerea in piept, dupa o raceala zdravana
- 10hirsutism???
- 5Chist ovarian!!!
- 2chist ovarian
- 3iritatie in gat
- 1pilula uitata si raceala
- 4Chist ovarian care apare din 2 in 2 luni
- 5Diagnosticat: Faringita cronica
- 7se poate sa ameteasca din cauza unei raceli?
- 4in urma unei raceli...otita supurata
- 1operata de chist ovarian
- 2chist ovarian
- 2chist ovarian
- 1Dureri ciclu menstrual si chist
- 6Operatie fibrom si chist endometriozic-intarziere menstruatie
Mai multe informații despre: Raceala Chistul ovarian
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: