Tratament naturist pentru migrene

Ma numesc Lacramioara, am 44 ani.Probleam mea este ca de cativa ani am mari dureri de cap mai ales dimineata in juul orei 4 - 5. In ultimile luni durerile s-au accentuat din ce in ce mai dese datorita faptului ca am intrat si in menopauza (1 an). Am fost la medicul neurolog, am facut un RMN si rezultatul este: "Examenul angio-RM(TOF) evidentiaza tulburari de fluz la nivelul arterei vertebrale drepte care prezinta calibrul redus pe secventele angiografice(mai probabil hipoplazica). Tulburate de flux la nivelul arterei carotide interne stangi in portiunea pietroasa pe ~6-7 mm cu flux prezent distal(posibil artefacte de miscare). In rest, artera carotida interna dreapta, cerebrale, medii, trunch bazilar, vertebra stanga, poligonul Wills cu aspect normal." Dupa care medicul mi-a recomandat tratament cu LUSITRAX. As dori un tratament naturist.
3 comentarii
0
30-09-2011, ora 01:30
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Sărut mâna!
Stimată dnă Lăcrămioara, cu acordul unui medic fitoterapeut puteţi să luaţi suplimentul alimentar naturist cu acţiune antimigranoasă Feverfew (Tanacetum parthenium), eventual Migrenalgin. Se administrează două capsule pe zi, una dimineaţa şi una seara, pe o perioadă de 2-3 luni de zile (nu se administrează mai mult de 4 luni de zile, în regim zilnic!).
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică.
Toate cele bune,
Mr. Nick
Stimată dnă Lăcrămioara, cu acordul unui medic fitoterapeut puteţi să luaţi suplimentul alimentar naturist cu acţiune antimigranoasă Feverfew (Tanacetum parthenium), eventual Migrenalgin. Se administrează două capsule pe zi, una dimineaţa şi una seara, pe o perioadă de 2-3 luni de zile (nu se administrează mai mult de 4 luni de zile, în regim zilnic!).
Consultaţi medicul!
Dumnezeu să vă binecuvânteze.
Însănătoşire grabnică.
Toate cele bune,
Mr. Nick
0
30-09-2011, ora 01:42
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa

Post Scriptum - Tratamentul cu Feverfew sau Migrenalgin se recomandă a se întrerupe treptat, nu brusc, scăzând doza timp de o săptămână!

buna ziua ma numesc roxana iar de o saotamana ma lupt cu crizele de migrene cu aura am fost la medic dar nu miau zis mare lucru ce as putea sa iau

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Durere & migrena?!
- 31Ma lupt cu migrena din adolescenta
- 8migrene insuportabile care tin toata ziua
- 5dureri de cap dupa somn
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 4se poate tratament naturist?
- 3dureri de cap+milgamma N
- 10Migrene de 2-3 ani
- 0intoxicatie?
- 11ce pot sa am ?
- 0migrene de 3 ani