chist ovarian sau sarcina?
Problema sta in felul urmator: in ultima vreme am niste simptome cam ciudate de cateva zile ( crampe in stomac, dureri de ovare, dureri de rinichi, dureri de spate, greata dar fara varsaturi, lipsa poftei de mancare, dureri de cap, oboseala) ideea e ca crampele in stomac banuiesc ca ar fi din cauza faptului ca am o alimentatie slaba si nesanatoasa, iar lipsa poftei de mancare la mine e ceva normal de cativa ani....ma gandesc ca ar putea fi vorba de un chist ovarian sau o sarcina. Dar mai probabil prima varianta deoarece am facut sex protejat. Mentionez ca in general am ciclu regulat de 28 de zile dar ultima mentruatie a venit cu 4 zile mai repede pe 26 octombrie. Totul a fost normal. La cateva zile dupa am avut un contact sexual protejat ( durex) si de atunci pauza deoarece atunci m'a durut. Acuma normal ar tebui sa imi vina menstruatia peste 5-6 zile. Tin sa mentionez si faptul ca acum o luna jumate am luat escapelle deoarece s-a rupt prezervativul dar cred ca am luat pastila degeaba. Intrebarea mea este : care credeti ca ar fi cauzele simptomelor mele? Multumesc!
4 comentarii
un diagnostic se pune printr-un consult si analize, mergi la un ginecolog si cu siguranta vei afla daca este ceva.
as vrea sa evit vizita la ginecolog din anumite motive...as vrea sa stiu daca ar fi posibila una dintre cele doua variante si daca da, atunci care?
Salut Lara !
Cauzele ar putea fi:
* dereglare hormonala
*pastilele escapelle cred in proportie de 90 % ca sunt de vina ( cunosc pe cineva care a luat asa ceva si inca se mai lupta cu lipsa menstruatiei)
* daca suspectezi un chist du-te si fa o ecografie e cel mai simplu e in jur de 50-70 de lei la policlinica( du-te singura nu spune la nimeni te linistesti si gata daca la ecografie totul e bine du-te la un medic endocrinolog)
* posibil glandele medic endocrinolog homeopatic ( sfat nu lua tratamente homonale ci doar naturiste)
* o alta cauza este alimentatia ia magneziu efervescent
Nu esti insarcinata! Totul va fi bine!
Ai grija de tine !
Multa sanatate!
Eruve
Cauzele ar putea fi:
* dereglare hormonala
*pastilele escapelle cred in proportie de 90 % ca sunt de vina ( cunosc pe cineva care a luat asa ceva si inca se mai lupta cu lipsa menstruatiei)
* daca suspectezi un chist du-te si fa o ecografie e cel mai simplu e in jur de 50-70 de lei la policlinica( du-te singura nu spune la nimeni te linistesti si gata daca la ecografie totul e bine du-te la un medic endocrinolog)
* posibil glandele medic endocrinolog homeopatic ( sfat nu lua tratamente homonale ci doar naturiste)
* o alta cauza este alimentatia ia magneziu efervescent
Nu esti insarcinata! Totul va fi bine!
Ai grija de tine !
Multa sanatate!
Eruve
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9chist ovarian
- 5acum 3 ani am fost diagnosticata cu sifilis...
- 4pe cine sa cred?
- 2Sarcina dupa sarcina?
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 18gravida prin haine
- 3anticonceptionale dupa operatie de chist ovarian?
- 4chist ovarian de 12 cm
- 7Sunt gravida?
- 2operatie chist ovarian
- 2Ovarele cu chisturi de 25 mm si 26 mm sunt periculoase?
- 1Chist ovarian
- 1Menstruatie in timpul operatiei
- 1escapelle si chist ovarian
- 1chisturi vaginale - rmn abdominal
- 2Operatie chist ovarian
- 1Chist ovarian
- 1Dureri ciclu menstrual si chist
- 0Chist dermoid.
Mai multe informații despre: Chistul ovarian sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan