sangerare peste tratament cu orgametril non-stop
Buna ziua,
As avea nevoie de un sfat. Am 38 de ani si am fost diagnosticata cu polipi endometriali si un chist pe ovarul drept. In urma unei hemoragii puternice mi s-a prescris tratament cu orgametril, 2 tablete pe zi, 3 luni non-stop. Pentru oprirea ciclului si repaosul ovarelor/uterului. Dupa 2 luni de tratament in care am fost bine am inceput sa am zilnic sangerari, desi iau in continuare orgametril. Sunt ca o secretie roz-rosiatica. Este in regula? Ajung mai greu la doctorita mea si de aceea m-am gandit sa intreb aici. Va multumesc.
As avea nevoie de un sfat. Am 38 de ani si am fost diagnosticata cu polipi endometriali si un chist pe ovarul drept. In urma unei hemoragii puternice mi s-a prescris tratament cu orgametril, 2 tablete pe zi, 3 luni non-stop. Pentru oprirea ciclului si repaosul ovarelor/uterului. Dupa 2 luni de tratament in care am fost bine am inceput sa am zilnic sangerari, desi iau in continuare orgametril. Sunt ca o secretie roz-rosiatica. Este in regula? Ajung mai greu la doctorita mea si de aceea m-am gandit sa intreb aici. Va multumesc.
3 comentarii
am verificat ecografia si nu e chist, e un folicul pe ovarul drept. insa ovarul drept este marit, are 3, 2 cm.
tare as dori sa imi explice cineva ce mi se intampla!
tare as dori sa imi explice cineva ce mi se intampla!
Buna ziua!
Este posibil sa fie necesar un chiuretaj biopsic, in scopul unui diagnostic. In acelasi timp ar fi indicat sa nu opriti tratamentul si sa repetati vizita la un medic ginecolog.
O zi placuta!
Este posibil sa fie necesar un chiuretaj biopsic, in scopul unui diagnostic. In acelasi timp ar fi indicat sa nu opriti tratamentul si sa repetati vizita la un medic ginecolog.
O zi placuta!
Va multumesc pentru raspuns. Intr-adevar, am ajuns la medic in final si a fost nevoie de chiuretaj biopsic. Endometrul crescuse foarte mult chiar sub tratament. Acum astept rezultatele biopsiei si sunt cam ingrijorata. Va multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2chist ovarian
- 4chist ovarian
- 3contraceptive Logest... cat timp e protejata?
- 3Adenocarcinom bine diferentiat
- 6dupa cat timp isi face efect milligest?
- 6nu stiu daca problema mea e un motiv serios de ingrijorare
- 27Chist ovarian - Ca 125
- 4chist ovarian si ovar foarte mare
- 3Fire resorbabile multifilament
- 1escapelle si chist ovarian
- 3tratament naturist chisturi ovariene
- 7Chisturi ovarieni
- 1Chist ovarian
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 0am cancer sau nu? rezultat histopatologic
- 3Examen histopatologic ajutorrrr
- 2Probleme de sanatate - ma doare ovarul stang f tare
- 0Tratament pentru chisturi ovariene cu anticonceptionale Karissa!
- 0Chist ovarian hemoragic
Mai multe informații despre: Chistul ovarian polipul endometrial
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: