Tratament corect episod maniaco-depresiv
Bună seara, ma lupt cu depresie din 2014, am mai avut 3 episoade urate, cu internări, acum am făcut cică o #decompensare și as avea tulburare bipolara
Tratamentul este dimi 1 arketis +1 anxiar+1depakine prânz 1 depakins și 1 anxiar, și aseară quetiapina 600mg și un convule
Îmi tot zic sa am radare, ca totul o sa fie bine, voi ce facere averi de tratament?
Tratamentul este dimi 1 arketis +1 anxiar+1depakine prânz 1 depakins și 1 anxiar, și aseară quetiapina 600mg și un convule
Îmi tot zic sa am radare, ca totul o sa fie bine, voi ce facere averi de tratament?
5 comentarii
Din cate stiu tratamentul psihiatric este individualizat in functie de persoana, de medicamente si dozajul acestora dar si de afectiunea psihica de care sufera. Nu stiu sa va dau un raspuns la intrebarea dvs insa terbuie sa respectati schema de tratament prescrisa de medic. Au dreptate cei care v-au spus sa aveti rabdare. tratamentul isi face efectul in timp pentru a va ameliora simptomele.
Termen, răbdare nu stii cat sa mai am, în medie cam.cst durează sa cad ceva?
Pentru tulburare bipolară tratamentul se ia pe termen lung. Trebuie sa discutați cu medicul dumneavoastră toate simptomele pe care le aveți. Nu stiu in cat timp isi va face efectul tratamentul pe care il luati acum insa trebuie sa aveti rabdare.
Se pare ca eram ametita și confuza de la quetiapina îmi dădea 600 mg, de aseara iau 400, m-am trezit mai bine, ieri la prânz am adormit, e de bine nu?
Daca observați schimbari in bine inseamna ca schema de tratament începe să-și facă efectul. Aveti incredere in medicul dvs si puțină rabdare. Simptomele se pot ameliora cu pastilele potrivite.
Multi psihologi de pe forum recomanda psihoterapia. Poate va ajuta in cazul dvs.
Multi psihologi de pe forum recomanda psihoterapia. Poate va ajuta in cazul dvs.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Boala maniaco-depresiva - Cum il salvam?
- 11Episod maniacal indus
- 15am obsesii, oi fi maniaco-depresiva?
- 9psihoza maniacala se poate recupera?
- 4tulburare biopolara, mai exact episod maniacal... de trei ani
- 8Depresie sau psihoza maniaco-depresiva?
- 3Psihoza etilica?
- 0Ajutați-mă să descifrez o Scrisoare medicală
- 40Iubitul meu a fost diagnosticat cu Tulburare bipolara
- 4Schimbări de comportament
- 4Buna. Fostul meu iubit are psihoza maniaco-depresiva
- 1Trecerea in faza maniacala se face brusc sau treptat (tulburarea afectivă bipolară)?
- 9Sindromul maniaco depresiv
Mai multe informații despre: Boala maniaco-depresiva episoade maniacale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: