Tratament corect episod maniaco-depresiv

01-09-2024
Serbanotiliamaria@gmail.com
Nu este medic/terapeut
Bună seara, ma lupt cu depresie din 2014, am mai avut 3 episoade urate, cu internări, acum am făcut cică o #decompensare și as avea tulburare bipolara
Tratamentul este dimi 1 arketis +1 anxiar+1depakine prânz 1 depakins și 1 anxiar, și aseară quetiapina 600mg și un convule
Îmi tot zic sa am radare, ca totul o sa fie bine, voi ce facere averi de tratament?
5 comentarii
0
02-09-2024, ora 11:29
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Din cate stiu tratamentul psihiatric este individualizat in functie de persoana, de medicamente si dozajul acestora dar si de afectiunea psihica de care sufera. Nu stiu sa va dau un raspuns la intrebarea dvs insa terbuie sa respectati schema de tratament prescrisa de medic. Au dreptate cei care v-au spus sa aveti rabdare. tratamentul isi face efectul in timp pentru a va ameliora simptomele.
0
02-09-2024, ora 12:47
Nu este medic/terapeut
Termen, răbdare nu stii cat sa mai am, în medie cam.cst durează sa cad ceva?
0
02-09-2024, ora 14:56
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Pentru tulburare bipolară tratamentul se ia pe termen lung. Trebuie sa discutați cu medicul dumneavoastră toate simptomele pe care le aveți. Nu stiu in cat timp isi va face efectul tratamentul pe care il luati acum insa trebuie sa aveti rabdare.
0
03-09-2024, ora 11:50
Nu este medic/terapeut
Se pare ca eram ametita și confuza de la quetiapina îmi dădea 600 mg, de aseara iau 400, m-am trezit mai bine, ieri la prânz am adormit, e de bine nu?
0
03-09-2024, ora 12:04
anonim.zen
Nu este medic/terapeut
anonim.zen
Daca observați schimbari in bine inseamna ca schema de tratament începe să-și facă efectul. Aveti incredere in medicul dvs si puțină rabdare. Simptomele se pot ameliora cu pastilele potrivite.

Multi psihologi de pe forum recomanda psihoterapia. Poate va ajuta in cazul dvs.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: