Buna. Fostul meu iubit are psihoza maniaco-depresiva
Fostul meu iubit a fost internat de curand la psihiatrie si i sa spus ca are Psihoza maniaco-depresiva el având o faza f urâtă maniacal vecini au sunat la politie si a fost dus la psihiatrie...cat a stat acolo a fost ok s-a linistit..de curand a iesit si s-a izolat într-un apartament gol doarme pe jos pe o saltea si fumează marihoana si refuza sa ia tratament...Doar abereaza si visează lucruri..familia lui nu poate mai nimic sa faca, inainte de internare și-a batut si mama si sora..Eu fosta nevasta sunt in romania el e in germania acolo locuieste.Eu sunt in romania cu copilul nostru de 1 an si 7 lun la familia meai...Si ma tot intreb cum poate fi el ajutat???Nu vrea sa isi recunoască boala daca cineva zice ceva contra devine agresiv mi-a zis sora lui ca se gandeste si la sinucidere...chiar daca ne-am separat si eu is in romania mi-aș dori să îl pot ajuta in vreun fel.sau macar sa spun familiei lui ce sa faca pentru ca nici ei nu mai stiu ce sa faca.un sfat va rog..
4 comentarii
Daca nu il poate convinge nimeni sa mearga sa faca tratament, numai internare involuntara se poate face.
Boala aceasta este cronica si trebuie sa ia tratament pe viata ca sa nu ii mai revina episoadele. Probabil ca tot vecinii vor chema salvarea daca dv. sau parintii nu sunteti acolo sa va ocupati de el.
Boala aceasta este cronica si trebuie sa ia tratament pe viata ca sa nu ii mai revina episoadele. Probabil ca tot vecinii vor chema salvarea daca dv. sau parintii nu sunteti acolo sa va ocupati de el.
Problema e ca pe mine ma batut si am plecat de acolo cu copilul spunandu-mi sa plec ca nu vrea sa ma mai vada si umbla cu alte femei cand am plecat parea ok...sa anturat si apucat de droguri și a ajuns rau rau..am pierdut tot acolo..nu pot merge cu un bebe de 1 an si 7 luni sa stau cu el..daca nu as avea copil as merge dar asa nu...iar mama lui si tata au Si ei probleme cu depresie si ori de cate ori au încercat să vb cu el sa ii spuna sa isi ia pastile a urlat si a fost agresiv...Nu stiu cum mai exact poate fi ajutat...
Atunci cand e violent si ameninta ca se sinucide e poate momentul sa solicitati o internare involuntara.
Cereti insa inainte sfatul unui medic psihiatru care poate sa va sugereze cum sa procedati mai bine.
Cereti insa inainte sfatul unui medic psihiatru care poate sa va sugereze cum sa procedati mai bine.
da, vorbiti cu un psihiatru de acolo, pentru a afla care sunt procedurile de internare involuntara, din acea tara. La noi, cand persoana isi pune lui viata in pericol, sau altor persoane, atunci poate fi internat impotriva vointei lui.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21tulburare psihotica polimorfa
- 5psihoza psihoafectiva si conducerea autovehiculelor
- 21eficienta tratamentului cu zyprexa la primul episod psihotic
- 16Psihosa indusa? sau Tulburare shizofreniforma?
- 6Un diagnostic de psihoza, cer un sfat...sunt disperata!
- 41Psihoza neorganica nescificata (f29, icd10)
- 3Psihoza etilica?
- 5Intrebare legata de psihoza
- 3Caz psihotic acut cu internare la obregia dr Eduard Motoescu.
- 3psihoza etilica
- 16Cannabis
- 4Schimbări de comportament
- 3Psihoza acuta intrebare
- 6Permis auto retras psihoza acuta
- 15Fiul psihotic refuza medic
- 3Psihoza?
- 0În 6 luni psihoza disparecu ajutorul neurofeedback-ului. Funcționează pentru toți.
- 9Sindromul maniaco depresiv
Mai multe informații despre: Psihoza Boala maniaco-depresiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: