Buna. Fostul meu iubit are psihoza maniaco-depresiva

21-10-2018
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
Fostul meu iubit a fost internat de curand la psihiatrie si i sa spus ca are Psihoza maniaco-depresiva el având o faza f urâtă maniacal vecini au sunat la politie si a fost dus la psihiatrie...cat a stat acolo a fost ok s-a linistit..de curand a iesit si s-a izolat într-un apartament gol doarme pe jos pe o saltea si fumează marihoana si refuza sa ia tratament...Doar abereaza si visează lucruri..familia lui nu poate mai nimic sa faca, inainte de internare și-a batut si mama si sora..Eu fosta nevasta sunt in romania el e in germania acolo locuieste.Eu sunt in romania cu copilul nostru de 1 an si 7 lun la familia meai...Si ma tot intreb cum poate fi el ajutat???Nu vrea sa isi recunoască boala daca cineva zice ceva contra devine agresiv mi-a zis sora lui ca se gandeste si la sinucidere...chiar daca ne-am separat si eu is in romania mi-aș dori să îl pot ajuta in vreun fel.sau macar sa spun familiei lui ce sa faca pentru ca nici ei nu mai stiu ce sa faca.un sfat va rog..
4 comentarii
0
21-10-2018, ora 12:57
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu il poate convinge nimeni sa mearga sa faca tratament, numai internare involuntara se poate face.
Boala aceasta este cronica si trebuie sa ia tratament pe viata ca sa nu ii mai revina episoadele. Probabil ca tot vecinii vor chema salvarea daca dv. sau parintii nu sunteti acolo sa va ocupati de el.
0
21-10-2018, ora 14:36
Sami1234
Nu este medic/terapeut
Sami1234
Problema e ca pe mine ma batut si am plecat de acolo cu copilul spunandu-mi sa plec ca nu vrea sa ma mai vada si umbla cu alte femei cand am plecat parea ok...sa anturat si apucat de droguri și a ajuns rau rau..am pierdut tot acolo..nu pot merge cu un bebe de 1 an si 7 luni sa stau cu el..daca nu as avea copil as merge dar asa nu...iar mama lui si tata au Si ei probleme cu depresie si ori de cate ori au încercat să vb cu el sa ii spuna sa isi ia pastile a urlat si a fost agresiv...Nu stiu cum mai exact poate fi ajutat...
0
01-11-2018, ora 14:22
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Atunci cand e violent si ameninta ca se sinucide e poate momentul sa solicitati o internare involuntara.
Cereti insa inainte sfatul unui medic psihiatru care poate sa va sugereze cum sa procedati mai bine.
0
03-11-2018, ora 21:50
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
da, vorbiti cu un psihiatru de acolo, pentru a afla care sunt procedurile de internare involuntara, din acea tara. La noi, cand persoana isi pune lui viata in pericol, sau altor persoane, atunci poate fi internat impotriva vointei lui.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul