tratament colpita
Am fost la un control la ginecolog si mi s-a spus ca am niste scurgeri. La testul Papanicolau rezultatul a fost c2, iar diagnosticul: colpita. Mi-au fost prescrise doar niste ovule, nu am primit antibiotice sau alte medicamente. Intrebarea mea e: trebuie sa ia si partenerul vreun tratament sau nu e nevoie? Medicul ginecolog nu mi-a spus decat sa iau ovulele timp de 10 zile, seara. Nu mi-a mai spus nimic in legatura cu tratamentul sau alte detalii.
2 comentarii
colpita este o inflamatie cauzata de o infectie bacteriana, ceea ce in cazul tau nu este(nu ai primit antib) sau fungi(la fel nu e cazul) dar poate fi si de alta natura, ai primit niste ovule cu acest efect: antiinflamator! inflamatie care poate da anumit discomfort sau ce simptome ati avut. depinde doar de d-voastra!
eu am colpita vaginala, cauzata de o micoza. Mi s-a prescris Nizoral, ovule Lomexin, si irigatii cu Tantum rosa. Intrebarea ref la partener e: DA. trb sa faca si el. Mi s-a spus sa intrerup anticonceptionalele 2 luni si sa fac tratamentul de 2 ori. Bineinteles cu pauza. Uite, ia legatura cu Dr. Cotiga, e doctorul meu, are cabinetul in P. Domenii. Nr de tel e : 224.50.14. Nu incepe tratamentul pana nu vorbesti cu un doctor. Eu am PAP clasa 3. deci posibil sa difere.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7colpita acuta, cronica cervicita mixta de 8 ani?
- 4COLPITA
- 2colpita
- 3candidoza vaginala si colpita - tratament?
- 4efecte secundare??
- 4tratament colpita... daca nu urmez tratamentul se poate agrava?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 0Colpita nespecifica si anticonceptionale Yasmin
- 3Infectie persistenta cu Trychomonas
- 1Colpita - cum se transmite infectia?
Mai multe informații despre: colpita acuta