candidoza vaginala si colpita - tratament?
In urma cu doua luni am facut testul papanicolau si cultura din col.
Am fost diagnosticata cu candidoza vaginala si colpita.Am urmat in prima faza urmatorul tratament..clotrimazol, ovule si crema si in priza unica tinizol si eu si sotul meu. Nu mi-a trecut. Mi-a schimbat tratamentul, am luat deja doua doze de FLUCORIC de 150mg, una la7zile, m-ai am de luat una sapt. viitoare.I-am dat o doza si sotului. Pe langa acest FLUCORIC am folosit 2 ovule LOMEXIN, unul la 3 zile si LOMEXIN crema si eu si sotul meu. Sotul meu s-a vindecat. In privinta mea nu vad nici o schimbare in bine. SIMTOMELE SUNT ACELEASI SI DE ACEIASI INTENSITATE. VA ROG CINE MA POATE AJUTA CU O ALTA SCHEMA DE TRATAMENT?
Am fost diagnosticata cu candidoza vaginala si colpita.Am urmat in prima faza urmatorul tratament..clotrimazol, ovule si crema si in priza unica tinizol si eu si sotul meu. Nu mi-a trecut. Mi-a schimbat tratamentul, am luat deja doua doze de FLUCORIC de 150mg, una la7zile, m-ai am de luat una sapt. viitoare.I-am dat o doza si sotului. Pe langa acest FLUCORIC am folosit 2 ovule LOMEXIN, unul la 3 zile si LOMEXIN crema si eu si sotul meu. Sotul meu s-a vindecat. In privinta mea nu vad nici o schimbare in bine. SIMTOMELE SUNT ACELEASI SI DE ACEIASI INTENSITATE. VA ROG CINE MA POATE AJUTA CU O ALTA SCHEMA DE TRATAMENT?
3 comentarii
Nu stiu exact daca scriu bine denumirea medicamentelor dar un farmacist va sti ce vrei sa spui.Gynoflor crema pt tine, Nistatina pastile pt amandoi (3/zi)timp de 5 zile, Nizoral crema pt el.Fierberea sau aruncarea lenzeriei intime, schimbarea gelelui de dus cu unul din farmacie cu ph neutru in caz ca pana acum ai folosit altceva, bai cu ceai de musetel si bicarbonat, cat mai putine spalaturi intravaginale etc.
Numai bine
Numai bine
Scuze pt greseli, ma grabeam ca sunt la munca:)))
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3candidoza...se cauterizeaza?
- 2testul papanicolau se poate face si fetelor virgine?
- 3Daca am candida bucala am sanse sa scap de cea vaginala?
- 4rana pe col, papanicolau, secretie vaginala
- 4Gardnerella si Trichomonas
- 6Test Papanicolau si Secretie vaginala
- 1Problema in legatura cu un test papanicolau
- 4candida
- 1testul papanicolau
- 3am primit urmatoarea concluzie: leziune scuamoasa intraepiteliala de grad inalt
- 12probleme hormonale - atrofie vaginala
- 6candidoza + erectie slaba?
- 1Interpretare papanicolau
- 1nistatina -doza corecta
- 0Test PAP metaplazie scumoasa
- 3Candidoza! Urgentaa
- 1Nu mai scap de candidoza !!!
- 0Interpretare test Papanicolau in mediu lichid
- 1PAP - fond hematic
- 1Nustiu ce înseamnă.? Papa nicolau
Mai multe informații despre: Candidoza vulvo-vaginala Testul Papanicolau tratament pentru candidoza colpita acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: