colpita acuta, cronica cervicita mixta de 8 ani?
nu am primit niciun raspuns la aceasta intrebare
nici macar nu apare pe forum
de ce?
nici macar nu apare pe forum
de ce?
7 comentarii
Acum a aparut. cred ca s-a intamplat ceva inainte si nu s-a inregistrat.
Este posibil sa am o cervicita cronica timp de 8 ani, fara sa am simtome serioase?
Este posibil sa am o cervicita cronica timp de 8 ani, fara sa am simtome serioase?
Simptomele cele mai frecvente ale cervicitei sunt durerea şi modificarea secreţiei. Acuma, depinde ce se poate înţelege prin "simptome serioase".
Secreţie am avut tot timpul, chiar abundentă, încât nici nu mai ştiam dacă este normală sau nu. Acum 8 ani am fost diagnosticată cu colpită acută, cronică cervicită mixtă, iar acum 4 luni, în urma unui alt consult la ginecolog mi s-a pus acelaşi diagnostic: cervicită cronică, colpită acută. Se poate ca cervicita să nu fi fost tratată definitiv şi să rămână în organism atâţia ani?
nu stiu de ce ai stat atita timp fara sa o tratezi.poate fi grav si poate fi agravata, eu ti-as recomanda colposcopie, papanicolau, examen de secretie, cervicita netratata poate duce in timp la cancer pe col.nu vreau sa te sperii dar n-ar trebui sa mai astepti 8 ani sa faci ceva...daca rana pe col exista, fa un examen HPV sa determini daca e sau nu pozitiv si daca e tine-te de tratamente...bafta
am fost la medic pt o consultatie obisnuita si mi-a spus k am cervicita cronica.de 2 luni fac tratamen dar nu se vede nici o ameliorare.am fost acum iar la control si mi-a dat tratamentul pt a 3-a luna.nu stiu ce sa mai fac!!!!aceste secretii de care se tot vorbeste eu le am de cand mi-a venit prima menstruatie.dati-mi un sfat va rog k nu stiu ce sa mai fac
In cervicita cronica este de prima alegere tratamentul homeopatic. Antibioticele nu dau rezultate satisfacatoare pe termen lung.
tratamentul care mi s-a dat este pe baza de ovule si spalaturi cu diverse substante.in tratamentul pt a 3-a luna mi s-a dat canesten pt 3 zile (ovule), canesten si spalaturi cu bicarbonat de sodiu crema.ce parere aveti?credeti k va da rezultate?ast raspunsul dvs
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2tratament colpita
- 4COLPITA
- 2colpita
- 3candidoza vaginala si colpita - tratament?
- 4efecte secundare??
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 4tratament colpita... daca nu urmez tratamentul se poate agrava?
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 8Trichomonas, rana pe col - si sotul trebuie sa faca tratament?
- 0Colpita nespecifica si anticonceptionale Yasmin
- 3Infectie persistenta cu Trychomonas
- 1Colpita - cum se transmite infectia?
Mai multe informații despre: Colpita cronica colpita acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: