colpita acuta, cronica cervicita mixta de 8 ani?

26-07-2007
unyka
Nu este medic/terapeut
unyka
nu am primit niciun raspuns la aceasta intrebare
nici macar nu apare pe forum
de ce?
7 comentarii
0
26-07-2007, ora 00:00
unyka
Nu este medic/terapeut
unyka
Acum a aparut. cred ca s-a intamplat ceva inainte si nu s-a inregistrat.
Este posibil sa am o cervicita cronica timp de 8 ani, fara sa am simtome serioase?
0
27-07-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Simptomele cele mai frecvente ale cervicitei sunt durerea şi modificarea secreţiei. Acuma, depinde ce se poate înţelege prin "simptome serioase".
0
28-07-2007, ora 00:00
unyka
Nu este medic/terapeut
unyka
Secreţie am avut tot timpul, chiar abundentă, încât nici nu mai ştiam dacă este normală sau nu. Acum 8 ani am fost diagnosticată cu colpită acută, cronică cervicită mixtă, iar acum 4 luni, în urma unui alt consult la ginecolog mi s-a pus acelaşi diagnostic: cervicită cronică, colpită acută. Se poate ca cervicita să nu fi fost tratată definitiv şi să rămână în organism atâţia ani?
0
22-08-2007, ora 00:00
doll
Nu este medic/terapeut
doll
nu stiu de ce ai stat atita timp fara sa o tratezi.poate fi grav si poate fi agravata, eu ti-as recomanda colposcopie, papanicolau, examen de secretie, cervicita netratata poate duce in timp la cancer pe col.nu vreau sa te sperii dar n-ar trebui sa mai astepti 8 ani sa faci ceva...daca rana pe col exista, fa un examen HPV sa determini daca e sau nu pozitiv si daca e tine-te de tratamente...bafta
0
15-05-2008, ora 00:00
mocuta
Nu este medic/terapeut
mocuta
am fost la medic pt o consultatie obisnuita si mi-a spus k am cervicita cronica.de 2 luni fac tratamen dar nu se vede nici o ameliorare.am fost acum iar la control si mi-a dat tratamentul pt a 3-a luna.nu stiu ce sa mai fac!!!!aceste secretii de care se tot vorbeste eu le am de cand mi-a venit prima menstruatie.dati-mi un sfat va rog k nu stiu ce sa mai fac
0
16-05-2008, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
In cervicita cronica este de prima alegere tratamentul homeopatic. Antibioticele nu dau rezultate satisfacatoare pe termen lung.
0
16-05-2008, ora 00:00
mocuta
Nu este medic/terapeut
mocuta
tratamentul care mi s-a dat este pe baza de ovule si spalaturi cu diverse substante.in tratamentul pt a 3-a luna mi s-a dat canesten pt 3 zile (ovule), canesten si spalaturi cu bicarbonat de sodiu crema.ce parere aveti?credeti k va da rezultate?ast raspunsul dvs
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: