Colpita - cum se transmite infectia?
Buna ziua! Am o problema. Am fost la medicul ginecolog recent si m-a diagnosticat cu colpita fara sa imi ia o proba de secretie si sa o trimita la analiza la laborator( a zis ca nu este necesar) mi-a prescris un tratament si mie dar si iubitului meu. Problema mea este ca iubitul meu nu vrea sa urmeze tratamentul dat de domnul doctor ginecolog sub pretextul ca nu stie exact ce bacterie a cauzat infectia in cazul meu si iubitul meu este de parere ca daca a facut sex normal protejat nu are cum sa ia. Alta problema este ca el mi-a facut sex oral in perioada in care incepuse sa apare simptomele la mine si secretia arata putin anormal.
El ( iubitul) nu stie daca a luat bacteria/ ciuperca de la mine prin sex oral si vrea sa stie daca e posibil sa se transmita de la mine la el astfel.
El ( iubitul) nu stie daca a luat bacteria/ ciuperca de la mine prin sex oral si vrea sa stie daca e posibil sa se transmita de la mine la el astfel.
1 comentarii
Buna ziua. Da. E posibil sa se transmita. Astfel de infectii daca nu le tratati, duc la sterilitate. Sa faca si el tratament!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Colpita
- 7colpita acuta, cronica cervicita mixta de 8 ani?
- 2colpita mixta
- 2colpita mixta
- 2tratament colpita
- 1colpita micotica, candida si inflamatie
- 4pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
- 0Colpita nespecifica tratament. Urgent!
- 4colpita mixta... duoa tratament au reaparut simptomele
- 0Anticonceptionalele, colpita mixta
- 0colpita mixtă
- 1Cum stiu daca tratamentul cu ovule si-a facut efectul?
- 2Colpita mixta
Mai multe informații despre: Colpita cronica colpita acuta colpita mixta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: