pot ramane insarcinata in prima zi de dupa terminarea ciclului?
va rog din tot sufletul meu sa-mi raspundeti.am avut ciclu pe 20 ianuarie pana pe 23.pe 23 noaptea tarziu am avut contact sexual, pe 24 am fost la gineco si mia dat un tratament ptr colpita nespecifica si anexita cu tinidazol 4 odata in doza unica tantum rosa pliculete klion ovule azitrox de 500 voltaren de 50 supozitoare si leam luat pana pe 30 ian...pe data de 31 ian am avut contact sexual si pe 2 spre 3feb la 4 dimineata iarasi.astazi pe 3 am constatat o pata usoara de sange pe chilot.va rog sa ma lamuriti si pe mine de la ce poate fi?e posibil sa fi ramas gravida de pe 23 ian cand am avut contact?ptr ca eu imi doresc f mult un bebe si mie frica ca daca am ramas pe 23 ian isN eu de pe 24 am luat tratamentul mie frica sa nu pierd sarcina.. VA ROG DIN TOATA INIMA MEA SAMI RASPUNDETI
4 comentarii
vr sa va mai spun ca pe 31 si 1 am facut test de ovulatie si a iesi pozitiv
Nu puteti ramane gravida in prima zi dupa ce ati terminat sangerarea menstruala (care a durat 3 zile).
multumesc..aveti idee ce poate sa insemne sangerarea de pe 3?nu mi sa mai intamplat niciodata asa ceva
Buna ziua.. am si eu o intrebare :D..mi-e mi-a venit penstruatia pe 20 mai...si mi-a trecut pe data de 27-28..iar astazi am intretinut o relatie si prezervativul s-a spart..se poate sa raman insarcinata... ? astept un raspuns..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7influenteaza antibioticele menstruatia?Ajutor!
- 6duphaston pt amenoree secundara
- 4COLPITA
- 5ciclul menstrual! va rog sa ma ajutati va rog din suflet!
- 3de cand iau yasmin si de atunci nu mi se mai opreste ciclu
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 5vreau sa imi aman, sau sa imi grabesc ciclul
- 6am luat pastila rigevidon in prima zi asa cum scrie pe prospect.. tre sa le iau si pe cele maro?
- 6sangerare Utrogestan
- 15Intarziere menstruatie
- 9sunt gravida?
- 6in luna aprilie mi-a venit menstruatia de 2 ori iar eu am inceput sa iau anticonceptionale
- 10buna seara, am nevoie urgent de un sfat
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 19Sangerare intre menstruatii
- 18Am facut un test de sarcina si a iesit negativ, dar tot intarzie menstruatia
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 9Ciclul menstrual si sexul
- 1Ce se întâmplă cu ciclul meu?
Mai multe informații despre: ciclul menstrual colpita acuta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: