COLPITA

27-05-2008
marvas83
Nu este medic/terapeut
marvas83
Am fost la un control ginecologic in urma caruia am fost diagnosticata -colpita-.Mi s-a prescris FLAMEXIN(15capsule).intrebarea mea este daca nu ar fi mai bine sa astept si rezultatul examenului de secretie
4 comentarii
0
27-05-2008, ora 00:00
Dr. Stela Tirneci
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti, sector 1
Dr. Stela Tirneci
Flamexinul nu este decat un antiinflamator, tratament pentru infectie nu vi s-a prescris.Probabil ca medicul astepta rezultatul examenului.
Toate cele bune.
0
09-07-2009, ora 10:26
sugar_baby_geo
Nu este medic/terapeut
sugar_baby_geo
Buna ziua... am fost la doctor in urma unor scurgeri abundente, usturimi la contact, mancarimi in vagin, si mici usturimi la urinare...am fost consultata si mi s-a spus ca am colpita mixta dupa care am facut analize la secretie care culmea mi-au iesit ff bine adica nu aveam nimic...mi-a dat tratament pentru colpita precizez inainte sa imi iasa rezultatul la analize...bun..am urmat tratamentul cu cervugid, tamtum rosa si clorotrimazol 2 zile s-a calmat..dupa 2 zile a revenit si parca simptomele sunt mult mai evidente..nu stiu ce sa fac astept recomandare...din cate am inteles ca se scapa greu de colpita asta..practic nu stiu ce este si de unde provine.ma gandesc sa schimb doctorul? astept raspuns cu sufletul la gura... multumesc
0
09-07-2009, ora 10:41
sugar_baby_geo
Nu este medic/terapeut
sugar_baby_geo
apropo am si sterilet...sper sa nu fie un impedimen.t,.sanatate si numai bine
0
26-06-2010, ora 18:08
nicole dumitrascu
Nu este medic/terapeut
nicole dumitrascu
Buna ziua...Am fost la un control ginecologic si am fost diagnosticata cu colpita.Mi s-a prescris flamexin ovule, dar partenerului nimic.Ce ar trebui sa i se recomande? Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.