Roseata sub brat, sensibilitate si usoare mincarimi

Am fost la medicul dermatolog, ma consultat si mi-a dat un unguet(imi scapa denumirea), rezultat 0, am fost si a doua oara si mia dat canesten, am urmat acest tratament am mai lasat o perioada rezultatul fiind aproape la fel.Cum transpir putin apare din nou roseata si mincarimea.Ce ma sfatuiti sa fac in continuare.
2 comentarii

Buna ziua,
Posibil sa aveti o eritrasma- folositi travogen crema 2 aplic pe zi 4 saptamani si betadine sol de 2 ori pe zi, 4 saptamani.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic dermatolog
Posibil sa aveti o eritrasma- folositi travogen crema 2 aplic pe zi 4 saptamani si betadine sol de 2 ori pe zi, 4 saptamani.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
medic dermatolog

Multumesc doamnei doctor dermatolog Claudea Artenie pentru raspuns.Am dat cu travogen sint la al doilea tub dimineata si seara si cu betadinde seara iar rezultatul nu e deloc bun, cum transpir putin sau ma imbrac mai bine intrucit e frig si ma inclzesc mai tare, sub brat apare din nou roseata si usoare mincarimi.Daca n-si da cu medicamentele de mai sus amintite permanent s-ar agrava boala.Ce ma mai sfatuiti sa fac.Va multumesc anticipat.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8transpir foarte mult la axila
- 3transpiratie in zona axilelor
- 10boli de piele
- 7durere a subratului, in partea stanga
- 5o multime de simpome si nici un raspuns
- 3transpiratie imediat dupa ce fac dus
- 3Transpiratii recii - am facut examen radioscopic
- 1de ce transpira fetita mea
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 7Glicemie oscilanta? Uneori am ameteli ocazionale, transpiratii, tremuraturi, maini si picioare reci
- 5Transpiratie si febra mare care persista
- 5Transpiratie in somn
- 1transpiratie in zona capului
- 6Durerea de cap
- 1transpir foarte mult in zona axilelor in orice fel de conditii
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 2miros neplacut de la anus + transpiratie si sensibilitate
- 0Transpiratie, dureri oase, dureri oculare
- 0Antiperspirant Odaban
Mai multe informații despre: Axila transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: