Transpiratie excesiva in timpul somnului
Salut. Am si eu o intrebare si poate stie cineva cauza. De foarte mult timp, in timpul somnului transpir excesiv, dar doar daca consum apa. Daca nu consum apa inainte de a adormi sau nu ma trezesc in timpul somnului sa beau apa nu am nici o problema. In momentul in care ma trezesc si beau apa dupa ce adorm incep sa transpir excesiv.Nu ar fi o problema pt ca am somnul adanc si nu ma trezesc, dar cand ma trezesc sunt ud de parca ar turna cineva apa pe mine. Gen apa consumata o elimin prin transpiratie in momentul in care adorm.am specificat concret APA pt ca daca beau suc sau altceva nu am nimic.Mentionez ca sunt fumator si consum cafea( unii ar spune ca consum cafea putin cam excesiv). Ar putea cineva sa imi explice cauza sau daca am vreo problema medicala???
1 comentarii
Sunt multe cauze de transpiratii nocturne. Dintre cele mai grave care trebuie excluse sunt: tuberculoza, limfoame si leucemii, diverse infectii si abcese, afectiuni tiroidiene.
Cel mai bine ar fi sa incepeti cu un consult de interne, radiografie pulmonara si analize uzuale.
Cel mai bine ar fi sa incepeti cu un consult de interne, radiografie pulmonara si analize uzuale.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Transpiratia excesiva
- 3Caz nerezolvat
- 20Talpa piciorului
- 10Agorafobie - detalii :>
- 3Transpiratie excesiva!!
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 7Transpiratii abundente
- 4Stare de voma persistenta si transpiratie abundenta !
- 0Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie dupa raceala
- 1Posibil tbc ?
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 1Viroza cu hiperhidroza persistenta
- 3Transpiratii excesive pe frunte
- 1Ma sfarsesc
- 2Ajutor, plămâni, radiografie toracica, am 20 de ani
- 1Transpir excesiv matale noaptea
- 2Transpirație copil și hematocrit crescut
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva transpiratia nocturna
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: