transpiratii abundente noptea
Am 2 baieti gemeni de 1 an si 3 luni. Unul dintre ei are o transpiratie nocturna, mai ales la ceafa, care are un miros acrisor. Este destul de abundenta si din acesta cauza ma ingrijoreaza. Mentionez ca nu ii place laptele la fel de mult ca celuilalt, bea cam 600 ml lapte pa zi. L-am alaptat 10 luni, timp in care nu au fost probleme. Poate fi lipsa de calciu sau o alta vitamina? Si sotul meu transpira destul de mult noaptea, analizele de baza nu au aratat nimic, dar nu are nici un miros. Va multumesc.
2 comentarii
Baietelul dumneavoastra poate prezenta simptomele unui deficit de vitamina D. Ar trebui sa ii administrati Vigantol 3 picaturi /zi pana la varsta de 18 luni asociat cu Calciu gluconic 5 ml/zi timp de 10 zile pe luna, in lunile ianuarie, februarie, martie si aprilie. Alimentatia va cuprinde galbenus de ou, branza si iaurt.
buna ziua, de cateva zile ma confrunt cu un parait al urechii drepte, dureri de cap, si transpiratii noaptea. in reprize Va rog a-mi spune despre ce este vorba.
Va multumesc
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3transpiratie excesiva seara de seara
- 3Caz nerezolvat
- 3operatie de menisc... febra, transpiratii nocturne foarte abundente
- 2transpiratie nocturna
- 4Transpiratie excesiva pe timpul noptii
- 0transpiratie abundenta in timpul noptii
- 4Simptome inexplicabile
- 4copil 3 ani transpira in somn foarte mult
- 1Greutati in respiratie, sufocare, palpitatii, transpiratii nocturne si urinari f.dese noaptea
- 2Analize medicale
- 5Transpir in somn daca mananc seara tarziu inainte de culcare
- 0Transpiratii excesive ziua si noaptea dupa 1 luna de la operartie adenom prostata
- 3Transpiratii excesive pe frunte
- 1Transpirație excesivă noaptea bebe 5 săptămâni
- 1Ma sfarsesc
- 2Ajutor, plămâni, radiografie toracica, am 20 de ani
- 2Cred ca am leucimie la 17 ani !?
- 1Transpir excesiv matale noaptea
Mai multe informații despre: transpiratia nocturna