transpiratie...
am o problema.nu transpir excesiv dar la maxim o jumate, , o ora dupa ce fac un dush sau baie...corpul incepe sa emane un miros de transpiratie si nu vad dc...fac dush si de 3 ori pe zi si tot degeaba.si nu transpir mai deloc...ajutatima...multumesc
7 comentarii
Pot sa-ti recomand o lotiune de corp care s-ar putea sa-ti fie de folos, dar tu cu ce sapun te speli?Folosesti vreun deo antiperspirant?Ai facut anul acesta macar o detoxifiere a organismului?
am tot schimbat sapunurile si mam saturat de deo antiperspirant...credema...ma dau dar degeaba.cum se numeste lotiunea?
este aloe body lotion, marca herbalife, insa fa-ti o detox.a orgnismului
De anul trecut de cand am invatat pentru bac am transpiratii reci si sunt foarte palid.Am facut analize medicale: la sange, radioscopie la stomac, ecografie la ficat, la rinichi.Mi s-a spus ca am bulbita edematoasa.Am luat tratament dar aceleasi simptome le am, adik greata (circa 2 min apoi nu mai am apoi iar si iar...), traspiratii, paliditate(in special dimineata cand ma scol).In general ma simt de parca traiesc pe alta lume. Va rog sa ma ajutati!Va multumesc anticipat!
Nu stiu daca te pot ajuta, nu sunt medic sunt consultant de nutritie si lucrez in cadrul unei comp.de renume mondial.Hai sa vorbim pe mes si sa-mi dai mai multe detalii-
Oricum, tot sunt nevoit sa ma duc la un medic, multumesc.
BUNA! Am si eu o intrebare..sotul meu transpira f mult noaptea si nu stiu de la ce..mentionez k de 2 sapt este racit si ia modafen.sa fie de la medicament?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2transpiratii abundente
- 8hiperhidroza (transpiratie excesiva in zona axilelor)!!!
- 2transpiratia excesiva
- 3dintr-o data ma ia tremuratul si o transpiratie abudenta
- 10Transpiratie abundenta
- 15Transpiratie excesiva si iritatii ale pielii
- 3transpiratie excesiva
- 1Transpiratie in exces, subraţ
- 1transpiratie excesiva (frunte) urinari frecvente si alte simptome!
- 1Transpir repede si mult
- 0Transpiratie excesiva
- 0Transpiratie excesiva
- 4Transpiratie excesiva
- 3Transpiraţie excesivă
- 0Transpiratie excesiva
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 2Stare generală proastă
- 1Transpiratie excesiva in zona capului
- 0Iritatie pe corp
Mai multe informații despre: Transpiratia excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: