durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
Mama mea are 75 ani si sufera de o durere in piept in stinga in dreapta si in spate oboseala si transpiratie la efort. Sufera si de anemie balmer cred (necesita b12 saptamanal) nu se odihneste noaptea din cauza durerilor de picioare si sold
3 comentarii
Avand in vedere varsta cat si sintomatologia, nu asi sta prea mult pe ganduri si asi duce-o la medic(cardiolog);nu e de gluma, cu aceasta durere in piept cu iradiere in spate+transpiratii, ne gandim la cee mai rau.Pt.anemie te poti gandi mai tarziu;principal este aceasta durere, care ar fi bine sa o descrieti la cardiolog bine.Are senzatie de arsita la gura stomacului, durere ca o greutate pe piept.De cat timp, are durerea?Vor trebui facute un set de analize de sange, enzimele cardiace, ecocardio...Pt.durerile de oase o vei duce la un reumatolog, poate are nevoie de vreo infiltratie, antiinflamatoare, antidolorifice.A cazut cumva, de o doare soldul, a fost operata?Pt. a te ajuta am nevoie de mai multe informatii;principal e sa o duci la cardiolog.Sanatate multa.
mama nu este transportabila din cauza durerilor de picioare si din cauaz anemiei nu are stabilitate in picioare, vreau sa stiu daca consultul cardiolog se poate face si la domiciliul.
Imi pare rau, dar nu cred ca e posibil, cel putin din ce mai stiu eu ca e pe acasa(eu sunt plecata cu serviciul in strainatate).Nu stiu cum sa te sfatuiesc sa faci, eventual poti suna la salvare, si in acest mod sunt obligati sa-i faca macar o electrocardiograma;iar daca va iesi modificata vor trebui sa o transporte la spital.Daca nu, va trebui sa gasesti pe cineva care sa o poata lua cu o masina si o duci tu la spital la un control cardiologic.Stiu ca nu e usor, dar nu o poti lasa asa.Oricum tre sa o vada un medic si pt. acea anemie, sunt tratamente care o pot pune pe picioare(depinde cat de avansata e anemia);aici nici nu se discuta, se fac perfuzii cu sange, suplimente pt. a nu se anemia organismul.Nu lasa balta totul chiar daca e greu, nu accepta raspunsuri de genul, asta e.Chiar sa nu aiba nimic la inima tre sa te ocupi de aceasta anemie, te duci si bati la cap medicul de familie ca doar a platit o viata asigurare medicala si acum cand are nevoie de ajutor ei nu fac nimic!!!!!!!!!Te rog nu te lasa invinsa si cu ajutorul bunului Dumnezeu vei izbavi.
Sanatate multa.
Sanatate multa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6oboseala, tulburari de concentrare, stari de anxitate dimineata
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 13probleme multiple: boala celiaca, anemie
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 16ameteala si dureri in piept
- 5durere puternica in piept si batai de inima cu pauze
- 12apasare in piept
- 4Anemie sau altceva?
- 9am aflat ca nervul meu optic e mai ciudat fata de cel normal
- 1Obosesc foarte repede
- 3Durere in zona inimii si in piept, degete amortite, senzatie de frig, somnolenta, etc.
- 2Gat inflamat tot timpul, nas infundat si stari de oboseala
- 2anemie sau atac de panica
- 1Dureri in piept, multe teste si analize, nimic gasit deocamdata
- 1Palpitatii permanente, durere in piept, lipsa de aer zilnic
- 1Ma simt obosita.desi nu fac mare lucru..
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 3Durere plămâni când inspiri adânc și palpitații
- 1Obisesc f repede
Mai multe informații despre: Anemia Durerea in piept Oboseala transpiratia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Anemia în sarcină
- Anemia carențială feriprivă
- Anemia
- Anemia aplastică
- Anemia feriprivă
- Anemie hemolitica
- Anemie megaloblastica
- Anemia mieloftizica
- Oboseala cronica (sindromul burn-out)
- Durerea precordiala
- Oboseala
- Durere în piept
- Hiperhidroza (transpirație excesivă)
- Anemia la vârstnici
- Durere toracică (în piept) în partea dreaptă
- Înțepături în piept
- Transpirația rece (diaforeza)
- Durerea pleuro-pulmonară - caracteristici, diagnostic diferențial și tratament
- Durerea în capul pieptului
- Dieta pentru anemie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: