transpiratie excesiva la fund cu un miros ingrozitor
Buna ziua. as dori si eu un raspuns referitor la o problema de transpiratie excesiva... Eu sunt o persoana care transpira foarte des dar pana de curand nu am avut probleme cu mirosul. inca de pe la 15 ani transpiram chair si cand stateam in pat si ma uitam la tv sau ma jucam la calculator. Acum de cateva luni incep sa transpir foarte tare IN ZONA FUNDULUI, chiar si la cea mai mica activitate. Mirosul este unul foarte puternic si deranjant si se imbiba in pantaloni (ori ce tip de material ar fi acestia)... nu am avut curajul pana acum sa spun la nimeni insa devine deranjant sa vezi pe cineva cum discuta pe la spatele tau despre "cat de tare mirosi tu si cat de nespalat esti: atunci cand sti ca nu este adevarat sic a faci tot posibilul pt o igiena adecvata...
Incep sa imi pierd mintile iar viata mea sociala are de suferit deoarece la o varsta de 18-19 ani conteaza foarte mult sa fi curat, sa mirosi bine, chiar si sa arati bine...
Incep sa imi pierd mintile iar viata mea sociala are de suferit deoarece la o varsta de 18-19 ani conteaza foarte mult sa fi curat, sa mirosi bine, chiar si sa arati bine...
8 comentarii
Salut Vlad si eu sufar exact de aceiasi problema astazi am fost la doctorul de familie si m-ea spus ca poate fi din cauza scaderi de calciu si zinc din corp.Mia da o trimitere de analize si a spus sa revin cu rapunsurile.Eu vara beau de 3 ori pe zi ceai de salvie varsata e doar 4 lei 50g la farmacie ceaiul s-al bei fara zahar nu o sa mai transpiri la fel de tare si poarta boxeri de bumbac.O sa te anunt cu noile vesti daca doresti trimitem id tau de mess.
ok multumesc pentru sfat o sa incerc. sincer cred ca este si o problema legata de emotie pt ca transpir foarte tare mai ales atunci cand am emotii sau sunt nervos/agitat.
-*. ne vedem pe mes atunci !
(*modificat de admin)
-*. ne vedem pe mes atunci !
(*modificat de admin)
salut, si eu am acceasi problema, cum ai scapat de ea?
nu va suparati am si y problema asta si as vrea sa iau putin legatura cu unu dintre voi si mar interesa sa pot scapa de problema asta cu traspiratia in exces
Salut...am si eu cam acceasi problema. Ma puteti ajuta cu niste informatii daca se poate va rog frumos ?
Lenjeria intima trebuie sa fie din bumbac 100 %. Pe piata noastra invadata de marfuri chinezesti nu mai exista asa ceva. Cautati cu atentie sau incercati pe Amazon. Lenjeria care contine oricat de putin plastic in combinatie cu transpiratia poate produce mirosuri urate. Igiena zilnica locala plus schimbarea zilnica a chilotilor sau boxerilor.
Ceai de salvie, 2-3 cani pe zi va ajuta sa reduceti transpiratia sau sa nu mai transpirati.
Salut, am si eu aceasi problema, sa rezolvat la cineva? Daca da spune-ti-mi si mie va rog mult. astept raspuns, multumesc...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4transpiratia nocturna inseamna TBC?
- 5cam de 2 saptamani transpir destul de tare noaptea nefiind racita
- 2dureri stomac-transpiratie-greata AJUTOR
- 11tiroida?
- 5transpiratie excesiva pe fond emotional
- 1menopauza: bufeuri din 15 in 15 min. + transpiratie
- 7Distonie neuro vegetativa
- 2Am renuntat la mancarea sarata si de la o perioada am inceput sa transpir
- 1de ce transpira fetita mea
- 3durere in piept, oboseala, transpiratie, anemie
- 2picioare transpirate