toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
Buna!
As avea o intrebare: toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
As vrea sa iau si eu insa deoarece mama a facut o tromboflebita profunda in urma unei operatii mi-e frica sa nu fiu si eu predispusa la asa ceva.
As avea o intrebare: toate anticonceptionalele influenteaza/modifica timpul de coagulare a sangelui?
As vrea sa iau si eu insa deoarece mama a facut o tromboflebita profunda in urma unei operatii mi-e frica sa nu fiu si eu predispusa la asa ceva.
3 comentarii
Tromboflebita nu face parte dintre bolile care se mostenesc.
Buna ziua!Am o problema!Iau Yasmin in fiecare seara la ora 7 si joi seara am intarziat 48 de minute, joi fiind a4-a pastila din noul blister!Vineri am avut contact sexual neprotejat, dar am luat pastilele in rest la ora 7 fix in fiecare seara!Pana azi duminica, a 7-a pastila din noul blister, cand am intarziat 2 ore!Exista riscul sa raman insarcinata, pentru ca sunt foarte ingrijorata?!!!Ar trebui sa folosesc 7 zile si alte metode contraceptive?
Intarzierile de pana la 12 ore sunt tolerate. Nu este necesara nici o masura suplimentara.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Anticonceptionale - crestere in greutate?
- 3lo-femenal este eficient?
- 2anticonceptionale-intrebare pentru un medic!
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 3yaz pt reglarea ciclului
- 4inlocuire contreceptiv oral
- 3analize pentru anticonceptionale
- 1Problema coagulare?
- 4am mai luat o buna perioada de timp anticonceptionale, la varsta de 17 ani la recomandarea medicului
- 4Anticonceptionale dupa varsta de 35 de ani
- 3sucul de portocale vs AC
- 0schimbare anticonceptionaleee
- 4anticonceptionale - sfaturi, pareri
- 0Anticonceptionale Yasmin
- 1vitamax si anticonceptionalele
- 6Eu nu imi intoxic organismul cu Anticonceptionale
- 1Anticonceptionale
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 2Novynette
- 0Anticoncepționalele Yasmin - protejata dupa a 3-a pastila blister 2?
Mai multe informații despre: Timpul de coagulare (TC) tromboflebita profunda anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: