Yasmine sau Diane35..in tratamentul Acneei!
Buna ziua!
Am 17 ani si probleme cu acneea...Medicul meu dermatolog mi-a recomandat sa iau anticonceptionalele yasmine, insa multe persoane imi recomanda diane 35..Nu stiu ce sa fac, si care ar fi mai bine sa le iau.Nu am o viata sexuala activa..nici macar nu mi-am inceput viata sexuala, insa cateva kg in plus nu mi ar strica, pentru ca am inteles ca mai iei in greutate luand pastilutele. Nu am o acnee vulgara, insa medicul mi-a spus ca anticonceptionalele sunt o solutie foarte buna pentru problemele mele..
O sa incep sa le iau in prima zi a a menstruatiei..dar am o retinere pentru ca nu stiu care sunt reactiile adverse..si sunt constienta ca este cam devreme sa incep sa iau AC..!
Multumesc mult!
Am 17 ani si probleme cu acneea...Medicul meu dermatolog mi-a recomandat sa iau anticonceptionalele yasmine, insa multe persoane imi recomanda diane 35..Nu stiu ce sa fac, si care ar fi mai bine sa le iau.Nu am o viata sexuala activa..nici macar nu mi-am inceput viata sexuala, insa cateva kg in plus nu mi ar strica, pentru ca am inteles ca mai iei in greutate luand pastilutele. Nu am o acnee vulgara, insa medicul mi-a spus ca anticonceptionalele sunt o solutie foarte buna pentru problemele mele..
O sa incep sa le iau in prima zi a a menstruatiei..dar am o retinere pentru ca nu stiu care sunt reactiile adverse..si sunt constienta ca este cam devreme sa incep sa iau AC..!
Multumesc mult!
3 comentarii
diane sunt mult mai puternice, yasmin e suficient, diane ar trbeui sa fie rezervate pentru probleme de genul ovare polichistice sau altele...
Am auzit ca diane sunt speciale pentru acnee si problemele de genul, ca nu prea sunt recomandate pentru contraceptie..Mama unui coleg de clasa mi-a zis ca daca ma hotarasc sa incep sa iau AC sa iau Diane nu Yasmin..Cred ca o sa urmez sfatul doctorului pentru ca el stie cel mai bine...sa nu fac mai rau daca iau dupa ureche..
Multumesc!
Multumesc!
eu nu m-am ingrasat deloc in 4ani..le-am luat dupa nastere si am aceleasi kg din liceu..deci depinde d organism...acneeea a disparut d tot, desi nu era f grava.insa s nu le iei k contraceptive, nu le mai recomanda dr...stari d voma, stare d rau general somnolenta am avut d la ele, dar dupa 3luni, primele 3luni n-am avut nimik, d at le iau seara inainte d culcare si nu-mi mai e rau d la ele, , , cand le luam dimineata mi-era rau!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4acnee medie: puncte albe si negre.
- 4recidiva - acnee
- 4ce anticonceptional as putea sa folosesc, logestul imi dadea o senzatie de greata
- 8efectul anticonceptionalelor?
- 3perioada de eficienta maxima la anticonceptionale
- 3yasmin sau marvelon 28?
- 3pot contraceptivele sa dea depresie?
- 0acnee postcortizonica
- 0aspirina poate reduce efectul anticonceptionalelor?
- 5Acnee - demodex
- 0acnee si piele care se cojeste
- 3acnee!
- 4va rog sa ma ajutati
- 6acnee si cicatrici
- 0alergie prin acnee
- 3Marvelon 21... sunt protejata?
- 1Anticonceptionale luate inainte de ciclu
- 0Anticoncepționalele și vitamina C
- 0Sinupret si anticonceptionale Belara
Mai multe informații despre: acneea anticonceptionalele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: