Tiuiti in urechi

Buna ziua. Ieri am fost la un eveniment fericit al unui coleg si am stat cam 1 ora aproape de boxele audio care erau date foarte tare. Cand am plecat nu mai auzeam bine(infundat) si imi tiuiau urechile. Dupa 7-8 ore aud mai bine insa tot imi tiuie urechile. Ce se poate face si daca imi voi reveni sau este necesar un control ORL? Mutumesc
3 comentarii

este necesar consult orl si audiograma

Buna. Ma aflu si eu ca multe alte persoane cu probleme de auz de peste 15 ani. Am inceput sa am acel tiuit in 1991 in scoala militara, dupa mai multe exercitii de tregere cu armamentul. Am fost la mai multi doctori si am primit vitamine dar nici un rezultat. Am facut si audiograme dar nici o alta investigatie in plus, tiuitul il am si incepe sa ma deranjeaza pentru ca imi diminueaza perceptia auzului. Daca sunt mai multe zgomote diferite sau daca vin de la zgomot la liniste efectiv vornesc mult mai tare ca sa ma aud.Ce ma sfatuiti. Daca exista si alta metoda de a comunica, telefonic, skyp, mail, va rog sa imi spuneti.

o internare in clinica orl, spital universitar unde se fac investigatiile neceasare

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4tiuit sau nu?
- 4Tiuit in ureche dupa inot
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 5Ureche nas gat
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 2tiuit in ureche
- 2Tiuit in urechi
- 5Intepaturi urechi
- 4RMN ureche interna
- 2Lichid in ureche
- 1Tiuit in urechi urmate de ameteli
- 1Ureche infundata / tiuit
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 8Tiuit urechi- nu gasesc cauza