Probleme urechi petarda

De revelion mi a bușit o petarda la vreun metru de ureche. În momentul acela am avut un tinnitus extrem de gălăgios, tiuit masiv mai exact, și nu auzeam bine deloc, parca îmi răsunau vibrațiile în urechi. Acum tiuitul parca s-a mai domolit puțin, însă nu de tot, încă îmi țiuie urechile. De asemenea am senzația ca urechile mele sunt pline/înfundate și încă nu aud bine, deși aud mult mai bine decât în seara evenimentului, dar încă îmi țiuie urechile (deși mai incet) și nu știu cum sa fac sa scap de senzația asta de urechi pline/infundate și sa îmi fac auzul sa revină la normal. E ceva permanent? Ma stresează grav, nu vreau sa pierd o parte din auz deoarece sunt încă tânăr. Țin sa precizez ca nu m-au durut urechile, nu am avut scurgeri de fluide din urechi și nu mi-a curs nici sânge, și de-a lungul zilei am momente în care parca aud mai bine alte ori în care simt urechile foarte înfundate.
1 comentarii

Pe lângă asta tin sa precizez ca a frecvente înalte aud vibrații, sau la sunete gălăgioase, și aud un fel de vibratie/sunet static constant în urechea dreapta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Trauma sonora - tragere cu armamentul
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 0Senzatie de ureche infundata
- 37In urma unei viroze, acum 2 sapt., am ramas cu urechea infundata
- 2ureche infundata si durere de gat
- 4Urechea stanga infundata
- 6trebuie neaparat sa urmez o operatie? mai inatai... mucocel maxilar sau deviatie de sept?
- 3Tiuiti in urechi
- 4Ureche infundata de o saptamana
- 2Urechi infundate
- 4Urechi infundate
- 11ameteli, ureche ce pulseaza si tiuit in urechi
- 2Intepaturi urechi si tiut
- 5Ureche infundata tiuit fasait - deviate sept
- 1Ajutați-ma! ureche înfundată scurgere urat mirositoare însoțită de sângerări
- 1Probleme de auz in urma unui incident cu pirotehnice
- 2Catar ototubar drept, rinita cronica si amigdala impinsa inafara
- 1Hipoacuzie urechea stanga
- 0Tiuit in urechea dreapta