Probleme urechi petarda

03-01-2025
paulstefan2826
Nu este medic/terapeut
paulstefan2826
De revelion mi a bușit o petarda la vreun metru de ureche. În momentul acela am avut un tinnitus extrem de gălăgios, tiuit masiv mai exact, și nu auzeam bine deloc, parca îmi răsunau vibrațiile în urechi. Acum tiuitul parca s-a mai domolit puțin, însă nu de tot, încă îmi țiuie urechile. De asemenea am senzația ca urechile mele sunt pline/înfundate și încă nu aud bine, deși aud mult mai bine decât în seara evenimentului, dar încă îmi țiuie urechile (deși mai incet) și nu știu cum sa fac sa scap de senzația asta de urechi pline/infundate și sa îmi fac auzul sa revină la normal. E ceva permanent? Ma stresează grav, nu vreau sa pierd o parte din auz deoarece sunt încă tânăr. Țin sa precizez ca nu m-au durut urechile, nu am avut scurgeri de fluide din urechi și nu mi-a curs nici sânge, și de-a lungul zilei am momente în care parca aud mai bine alte ori în care simt urechile foarte înfundate.
1 comentarii
0
05-01-2025, ora 21:11
paulstefan2826
Nu este medic/terapeut
paulstefan2826
Pe lângă asta tin sa precizez ca a frecvente înalte aud vibrații, sau la sunete gălăgioase, și aud un fel de vibratie/sunet static constant în urechea dreapta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.