otita seroasa bilaterală
Buna seara, băiatul meu de 8 ani face otite seroase cam des.(de la inceputul anului si pana acum a facut vreo 5).Acum are iar si suntem pe tratament cu:aerosi cu Acc si respisun, sinupret drj, bixtonim, aerius si colargol.Am facut 5 zile si dr.mi.a spus sa mai continuăm încă 5 zile.Polipi ii are scosi din februarie dar are deviatie de sept.E bun tratamentul? Din ce stiu se trece foarte greu otita seroasa.Ce mai putem face?Multumesc!
2 comentarii
1. trebuie sa stiti ca.. înafara de o respiratie nazala perfecta. mai are importanta si starea faringelui si amigdalelor
un gat inflamat, iritat, de la un reflux gastro-esofagian sau alimente acre, acide, citrice. poate sa influenteze starea urechii
2 de asemenea trebuie de stiut.. ca alimentele Lactate, fainoasele s.a.. sunt Producatoare de MUCUS
factor care duce la acea secretie in spatele urechii si acele alimente trebuie excluse din alimentatie
un gat inflamat, iritat, de la un reflux gastro-esofagian sau alimente acre, acide, citrice. poate sa influenteze starea urechii
2 de asemenea trebuie de stiut.. ca alimentele Lactate, fainoasele s.a.. sunt Producatoare de MUCUS
factor care duce la acea secretie in spatele urechii si acele alimente trebuie excluse din alimentatie
Probleme cu gâtul nu are, din ce mi.a spus de la Orl, dar de acele alimente nu m.a informat nimeni, o sa ma documentez.Multumesc frumos!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7rinofaringita si otita seroasa
- 4Otita externa supurenta
- 2Lichid in ureche
- 3copil 10 ani cu lichid in spatele timpanului
- 1Functionare ciudata a trompelor lui Eustache in urma vindecarii otitei seroase...
- 3ureche infundata
- 2otita seroasa
- 1Otita seroasa
- 3Vă rog să mă ajutați cu următoarea situatie
- 2Otita seroasa
- 2Otita seroasa
- 3Am fost diagnosticat cu hipoacuzie și otita seroasa
- 3Lichid in urechea mijlocie
- 1Otita seroasa cronica bilaterala
- 1Ureche înfundată Covid
- 1Otita seroasa copil un an și 8 luni
- 2Miringotomie