otita seroasa bilaterală

26-08-2016
Amali
Nu este medic/terapeut
Amali
Buna seara, băiatul meu de 8 ani face otite seroase cam des.(de la inceputul anului si pana acum a facut vreo 5).Acum are iar si suntem pe tratament cu:aerosi cu Acc si respisun, sinupret drj, bixtonim, aerius si colargol.Am facut 5 zile si dr.mi.a spus sa mai continuăm încă 5 zile.Polipi ii are scosi din februarie dar are deviatie de sept.E bun tratamentul? Din ce stiu se trece foarte greu otita seroasa.Ce mai putem face?Multumesc!
2 comentarii
0
26-08-2016, ora 08:09
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. trebuie sa stiti ca.. înafara de o respiratie nazala perfecta. mai are importanta si starea faringelui si amigdalelor
un gat inflamat, iritat, de la un reflux gastro-esofagian sau alimente acre, acide, citrice. poate sa influenteze starea urechii
2 de asemenea trebuie de stiut.. ca alimentele Lactate, fainoasele s.a.. sunt Producatoare de MUCUS
factor care duce la acea secretie in spatele urechii si acele alimente trebuie excluse din alimentatie
0
26-08-2016, ora 11:26
Amali
Nu este medic/terapeut
Amali
Probleme cu gâtul nu are, din ce mi.a spus de la Orl, dar de acele alimente nu m.a informat nimeni, o sa ma documentez.Multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.