Otita seroasa cronica
Buna seara,
Sufar si eu de aprox 11 ani de otita seroasa cronica (la cativa ani..in urma unei raceli -si nu numai- aceasta reapare). Am facut nenumarate punctii transtimpanice...am avut chiar si un tubulet diabolo (care mai mult de 3 luni nu a stat in urechea mea).
Acum, dupa aproximativ 4 ani, vineri acum, m-am trezit cu o durere ingrozitoare...iar in somn urechea mi-a curs... am presupus bine ca s-a perforat timpanul.
Intrebarea mea: este posibil sa am timpanul perforat in mai multe locuri?? Pot sa scap definitiv de otita seroasa? Exista vreo interventie chirurgicala pentru aceasta ?! Va rog sa imi raspundeti si sa imi explicati cum sa scap DEFINITIV de ea. Nu imi explicati ce este, ca stiu la perfectie... vreau doar sa stiu cum sa scap de ea definitiv...prin orice operatie!
o seara buna
Sufar si eu de aprox 11 ani de otita seroasa cronica (la cativa ani..in urma unei raceli -si nu numai- aceasta reapare). Am facut nenumarate punctii transtimpanice...am avut chiar si un tubulet diabolo (care mai mult de 3 luni nu a stat in urechea mea).
Acum, dupa aproximativ 4 ani, vineri acum, m-am trezit cu o durere ingrozitoare...iar in somn urechea mi-a curs... am presupus bine ca s-a perforat timpanul.
Intrebarea mea: este posibil sa am timpanul perforat in mai multe locuri?? Pot sa scap definitiv de otita seroasa? Exista vreo interventie chirurgicala pentru aceasta ?! Va rog sa imi raspundeti si sa imi explicati cum sa scap DEFINITIV de ea. Nu imi explicati ce este, ca stiu la perfectie... vreau doar sa stiu cum sa scap de ea definitiv...prin orice operatie!
o seara buna
2 comentarii
te internezi in clinica orl..in oras universitar...si rezolvi toate problemele
deoarece nu exista otite seroase fara probleme a mucoasei nazale, rinofaringiene, trompei lui eustache
dupa ce rezolvi problemele nazale se rezolva si problema cu urechile... dar numai cu internare in clinica orl
deoarece nu exista otite seroase fara probleme a mucoasei nazale, rinofaringiene, trompei lui eustache
dupa ce rezolvi problemele nazale se rezolva si problema cu urechile... dar numai cu internare in clinica orl
Am hotarat sa fac niste insuflatii tubare...3 zile la rand. Daca nici dupa ce le fac nu ma vindec, un domn doctor din Bucuresti, renumit, si foarte bun, ma asteapta la operatie.
Va multumesc
Va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1otita seroasa
- 3nas infundat
- 4Otita externa supurenta
- 3copil 10 ani cu lichid in spatele timpanului
- 1Functionare ciudata a trompelor lui Eustache in urma vindecarii otitei seroase...
- 2otita seroasa bilaterală
- 8Otita seroasa cronica bilaterala - copil 2 ani si 3 luni
- 1Otita seroasa
- 4Urechi înfundate
- 3Otita seroasa
- 2Otita seroasa
- 1Otite seroasa repetate 3, 5 ani
- 2Otita seroasa
- 3Am fost diagnosticat cu hipoacuzie și otita seroasa
- 3Lichid in urechea mijlocie
- 1Otita seroasa cronica bilaterala
- 1Otita seroasa copil un an și 8 luni