Otita seroasa
Buna ziua. Am fost diagnosticata cu hipoacuzie de transmisie si otita seroasa la urechea stanga in urma investigatiei audiograma si timpanograma, si am simptomelor urmatoare: tiuit in urechi, urechi infundate, vertij, durere in ureche, durere partea stanga a capului.
Dr. mi-a dat tratament betaserc(pentru ameteli), tanakan, alanerv, trachisan si biorinil. As vrea sa stiu daca acest tratament imi va tratata otita seroasa.(dr mi-a spus ca spray-ul nazal si trachisanul sunt crle mai importante pentru aceasta otita seroasa).
Va rog sa imi spuneti daca tratamentul este bun. Sau sa apelez la alt medic.
Dr. mi-a dat tratament betaserc(pentru ameteli), tanakan, alanerv, trachisan si biorinil. As vrea sa stiu daca acest tratament imi va tratata otita seroasa.(dr mi-a spus ca spray-ul nazal si trachisanul sunt crle mai importante pentru aceasta otita seroasa).
Va rog sa imi spuneti daca tratamentul este bun. Sau sa apelez la alt medic.
2 comentarii
pe adresa de email pe Hotmail sau pe Facebook trimite audiogramele
citetes pe forum la ce alimente trebuie sa renunti.. ca ele intretin un reflux..in som, n..si acidul gastric intetin inflamatia pe trompa lui Eustache
citetes pe forum la ce alimente trebuie sa renunti.. ca ele intretin un reflux..in som, n..si acidul gastric intetin inflamatia pe trompa lui Eustache
V-am trimis pe facebook audiograma si timpanograma! Cei drept de 2 zile am un disconfort gastric!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21Otita seroasa la fetitra de 3 ani si 10 luni
- 7rinofaringita si otita seroasa
- 5Otita seroasa bilaterala
- 3nas infundat
- 2Lichid in ureche
- 2otita seroasa bilaterală
- 8Otita seroasa cronica bilaterala - copil 2 ani si 3 luni
- 5Otita seroasă
- 13Copil cu otita seroasa acuta
- 4Urechi înfundate
- 3Vă rog să mă ajutați cu următoarea situatie
- 1Am o otita seroasa,
- 2Rinita si otita medie seroasa
- 6Raceala - Cum scap de senzatia de ureche infundata?
- 2Otita seroasa
- 1Otita seroasa cronica bilaterala
- 1Ureche înfundată Covid
- 0Întrebare tratament otita seroasa
Mai multe informații despre: otita seroasa