Tinitus

17-02-2025
Vasilia
Nu este medic/terapeut
Vasilia
Am și eu o întrebare.Fica mea are un tiuit in urechea stanga de vreo 3 săptămâni.A fost la Orl și I a dat picături pt nas Rinoclin.Mentionez ca are diabet de la 1 an jumătate.Acum are 22.Are Tiroidita Hasimoto.Dna dr a zis ca nu suspectează ceva grav și dacă nu I trece sa facă o audiograma.Fata este studenta și fiind în perioada examenelor a petrecut mai mult în casa.stresul a fost și el.Sper sa I treacă.Multumesc
4 comentarii
0
17-02-2025, ora 12:10
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
tinitus... tiuitul.. are ca si coauza o proasta circulatie cerebrala
angele gros, vascos.. nu ajunge sa oxigeneze suficient celulele cerebrale
ma inteseaza si ce inaltime are fata si cate KG are
tensiune arteriala la ambele maini
daca are 3 mese, mici, corecte pe zi, daca se hidrateaza corect cu apa plata si ceaiuri calde?
0
17-02-2025, ora 13:05
Vasilia
Nu este medic/terapeut
Vasilia
Are 155 cm.vreo 65 kg.Tensiunea este normala.Mergem la Elias cam de 2. ori pe an.de acolo luam rețetă insulina.
0
18-02-2025, ora 08:11
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
pentru 22 de ani.. si 155 cm.este prea mult 65 kg.. are grasimi viscerale in abdomen, ficatul gras..si de acolo toate problemele
1. trebuie pusa pe u regim alimentar mai corect si mai strict
2 hidratare doar cu apa plata si ceaiuri cu infuzie slaba de 1 minut.. care sa nu necesite indulcit
3. tratament si la gastrologie pentru refluxul gastro eosfagian si pentru inflamatie
4 tratament si la ORL.. si neurologie pentru inbunatatirea circulatiei cerebrale
0
18-02-2025, ora 09:01
Vasilia
Nu este medic/terapeut
Vasilia
Multumesc cu recunostinta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.