tiroida hashimotto revin
am repetat analiza la TSH si FT4 in 09.2013, si au iesit bune este vorba de hipotiroidism in 3.11..2013 voi efectua toate analizele efectuate la Cluj: calciu ionic seric, calciu seric total.fosfataza alcalina, fosfor seric, proteine totale serice, antitiroglobulina, atpo, proteina C reactiva, am fost depistata si cu helicobacter pylori pozitiv, am si osteopenie.
am luat tratamente homeopate, ganoderma, zeolit, echinacea, Q10, omega 3, 6, 9am facut si o ecografie abdominala, oranele interne sunt in regula.Problema care ma deranjeaza ca la efort tens. sistolica, diastolica, puls sunt bune, iar dimineata cand ma trezesc limitele le tensiune:99, diastolica 86, puls 97?, oare faptul ca iau si alfa D3 sa nu convina unui medicament cardio.ce nu este in regula diastolica si pulsul?
am luat tratamente homeopate, ganoderma, zeolit, echinacea, Q10, omega 3, 6, 9am facut si o ecografie abdominala, oranele interne sunt in regula.Problema care ma deranjeaza ca la efort tens. sistolica, diastolica, puls sunt bune, iar dimineata cand ma trezesc limitele le tensiune:99, diastolica 86, puls 97?, oare faptul ca iau si alfa D3 sa nu convina unui medicament cardio.ce nu este in regula diastolica si pulsul?
1 comentarii
pt Hashimoto iti pot spune ce am facut eu. Am scos glutenul si anticorpii ATPO au scazut de la 1444 ui/mL la 156 ui/mL(maximul admis fiind 43 ui/mL) pe parcurusul unui an, si anti-tiroglobulina am tinut-o i nfrau luand seleniu de 200mcg cu 400ui de vitamina e ca sa se absoarba mai bine/ sau poti lua 3 nuci de brazilia. si sa ajustezi nivelul de viatamina D sa fie intre 60 si 100 ng/mL. ;)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1despre anticorpi si tiroidita hashimoto
- 4Tiroidita Hashimoto? Rog interpretare
- 6Progesteron mic - tratament naturist
- 1Tiroidita Hashimoto si Sindr. ovarelor polichistice imi fac viata un calvar
- 3SARCINA, hashimoto, prolactina marita, hipotiroidism subclinic
- 1tiroida hashimoto
- 2boala cardiologie + tiroida hashimotto
- 5Hipotiroidie Hashimoto-dureri musculare
- 28Encefalita Hashimoto sau hipotiroidismul cauza pt episodul psihotic?
- 29Cracmente generalizate intot corpul
- 3Dozări hormonale tiroida rezultate
- 0Tiroida hashimoto subacuta
- 0Tsh foarte scazut
- 0Ovare polichistice
- 0Durere ochi la miscare
- 2Durere ceafa si ochi
- 8Lichen sclero-atrofic vulvar
- 0Interpretare analize
- 0Tiroida Hashimoto autoimună inflamată
Mai multe informații despre: Tiroidita Hashimoto
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: