Tinitus
Buna ziua, in ce conditii tinitusul poate fi permanent?
tinitusul cauzat de stress/anxietate poate fi permanent ( cronic)?
Toata lumea are o usoara senzatie de sunet intepator in urechi/cap cand e foarte foarte liniste si sta cu capul pe perna si se concentreaza pe chestia asta?
Eu nu am avut tinitus pana cand am citit depsre acest simptom pe google. De atunci parca in fiecare seara ma deranjeaza urechile cand e foarte liniste si ma concentrez mult pe chestia asta.
tinitusul cauzat de stress/anxietate poate fi permanent ( cronic)?
Toata lumea are o usoara senzatie de sunet intepator in urechi/cap cand e foarte foarte liniste si sta cu capul pe perna si se concentreaza pe chestia asta?
Eu nu am avut tinitus pana cand am citit depsre acest simptom pe google. De atunci parca in fiecare seara ma deranjeaza urechile cand e foarte liniste si ma concentrez mult pe chestia asta.
1 comentarii
1. citirea informatiilor medicale.. daca nu esti student al medicina.. complica mult existenta
2. tinitusul. Da poate fi autoprovocat prin gandire..si este emanat de celulele cerebrale
3 stresul si anxietatea.., Da..duc la o proasta circulatie cerebrala..si la pierdere auz, vedere, memorie, echilibru... Tintusul NU este boala..e doar un simptom a prostei circulatii cerebrale. Sangele care ajunge la Cap..se face in Intestine si Ficat..din ce pui in farfurie. Asa Ca.. daca normalizeZi digestia..ai 3 mese regulate pe zi..cu hidratare corecta.. poti sa scapi si de anxietate si de tinitus si sa protejezi corpul de alte probleme care vin odata cu alimentatia incorecta
2. tinitusul. Da poate fi autoprovocat prin gandire..si este emanat de celulele cerebrale
3 stresul si anxietatea.., Da..duc la o proasta circulatie cerebrala..si la pierdere auz, vedere, memorie, echilibru... Tintusul NU este boala..e doar un simptom a prostei circulatii cerebrale. Sangele care ajunge la Cap..se face in Intestine si Ficat..din ce pui in farfurie. Asa Ca.. daca normalizeZi digestia..ai 3 mese regulate pe zi..cu hidratare corecta.. poti sa scapi si de anxietate si de tinitus si sa protejezi corpul de alte probleme care vin odata cu alimentatia incorecta
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1otita seroasa (?) + tinitus
- 3tinnitus
- 1Tratament tinnitus
- 3Tinitus urechea stanga
- 1Am mers in club/concert loc cu sunete puternice si sufar de tinitus
- 19Agravare tinitus
- 2Intrebari despre tinitus
- 8Otita+tinnitus
- 1Rezultat RMN ureche interna
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 1Tinitus, pocnituri ureche
- 1Sensibilitate auz
- 6Tinnitus
- 0Scopofobie si tinitus ce tratament pentru scopofobie
- 4Ameteli, tinitus, dureri cap
- 6Ameteli, tinitus, dureri de cap
- 5Tinitus persistent
- 2Nevralgie cervicală și Tinitus sever
Mai multe informații despre: Tinitus
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: